Szerintetek ki próbáljam az inzulinpumpát?

Veszélye nincs, hátránya kb. az, hogy egész nap lóg rajtad egy ilyen cucc, ami van, akit zavar. De én mindig azt mondom magamnak, hogy pár éves gyerekek is megszokják, tehát annyira szenvedős nem lehet :D Lehetséges hátrány még az anyagi része, ugye maga a pumpa is egy egyszeri nagyobb kiadás + szerelék, tartály stb.
Egyébként szerintem próbáld ki, miért is ne? A Medtronicnak ez az új intelligens pumpája, a Minimed 780g baromi ígéretes, nagyon szép eredményeket lehet vele elérni, szenzorral, telóval kommunikál, magától korrigál, stb. Youtube-on is vannak hasznos előadások, interjúk emberekkel, akik használják. Szintén hasznos lehet még a "MiniMed 780G inzulinpumpát használók" facebook csoport.
Amúgy van egy 3 hónapos (? asszem) próbaidőszak, szóval, ha nem tetszik a végén, akkor visszaadod és csók, maradsz a pennél tovább, szóval nem nagy kockázat. Én is most leszek kiborg ( :D ), már megrendeltük az orvossal a pumpát, szóval kb. ugyanezt a gondolatmenetet végigjártam, mint te. Végül is a pumpa inkább a jövő, a closed-loop rendszerek állnak a legközelebb a hasnyálmirigy saját működéséhez, és rengeteg tervet le tud venni a beteg válláról.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!