Hozzáértő segítségét kérném iPhone vásárláshoz?
Abban kérném a kedves válaszolók segítségét, hogy gyermekem inzulinpumpájához vásárolnom kellene egy telefont, hogy az arra letöltött alkalmazáson keresztül láthassam az aktuális vércukorértékeit. A Medtronic nevű cég, aki a pumpákat gyártja, közzétett egy "Mobilalkalmazás kompatibilitás" elnevezésű listát az oldalán ( [link] ) amely felsorolja azokat a telefonokat és hozzájuk az operációs rendszereket, amelyekkel egyaránt működhet a MiniMed mobil alkalmazás és a CareLink-re is (ezt a kezelőorvos látja) feltölthetőek az adatok.
Nem tudok kiigazodni a listán, hiszen nézegettem rejoy.hu oldalon használt de kiváló minőségű telefonokat (sajnos több százezerért nem tudok venni), azonban pl. egy iPhone 7-es telefonhoz nincs iOs 13.0-as operációs rendszer, csupán csak 10.0-es. Tehát hiába venném meg a telefont, nem tudnánk az alkalmazásokat ehhez használni.
Az operációs rendszer egy telefonhoz adott, vagy az frissíthető újabbra?
Miért van a Medtronic felsorolásában az iPhone7, 8, ha ezekhez alapból nincs iOS 13.0-as op. rendszer?
Nagyon szépen megköszönném, ha valaki útba igazítana, mert nagy szükség lenne egy olyan telefonra, amelyet kompatibilis az inzulinpumpával.
Hálás köszönet a segítségért!
Elég csak az iOS verziót nézni.
Tehát neked az alábbi készülékek jöhetnek szóba:
iPhone 6s, 6s+, SE1, 7, 7+, 8, 8+, ... stb, az összes többi újabb.
Minél újabbat próbálj vásárolni!
Bemásolom, hogy másnak ne kelljen megkeresni:
Mobilalkalmazás kompatibilitás
iOS
13.0, 13.1, 13.2, 13.3, 13.5.1, 13.6.1, 13.7, 14.0, 14.0.1, 14.1, 14.2, 14.2.1, 14.3, 14.4, 14.5, 14.6, 14.7, 14.8, 15.0, 15.1, 15.2, 15.3, 15.4, 15.5, 15.6, 15.7, 16.0
iPhone
SE (2020), iPod Touch (7th generation), 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, XR, 11 - (only OS 13 +), 11 Pro - (only OS 13 +), 11 Pro Max - (only OS 13 +), 12 - (only OS 14 +), 12 Mini - (only OS 14 +), 12 Pro - (only OS 14 +), 12 Pro Max - (only OS 14 +), 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max
2: bocsánat, ezt nem világítottam meg eléggé... az iPhone 7 azért szerepel, mert az még frissíthető iOS 16-ra.
Ahogy írtam a listát, iPhone 6S-től felfelé az összes készülék frissíthető iOS 16-ra és így kompatibilis lesz az appal.
iOS 16-ra csak iPhone 8 feletti telefonok frissíthetőek. Tehát az eddig támogatott iPhone 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus kiesik a támogatottságból, utolsó iOS rájuk a 15.7.
Kérdező, szerintem egy iPhone 8 Plus tökéletes lesz sokáig.
A francba tényleg... A mactrackert szoktam nézi, ezek szerint azt még nem frissítették.
Viszont a lista amit írtam érvényes továbbra is, mert az iOS15.7-el kompatibilis az app. Tehát iPhone 6S-től felfelé működik a készülékeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!