Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy halnál meg legszívesebben?

Hogy halnál meg legszívesebben?

Figyelt kérdés

Persze ez csak egy elméleti kérdés....

Válaszban meg is indokolhatod miért, illetve leírhatod melyik lenne szerinted a legrosszabb

2023. márc. 2. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó vagyok, módosítanék a válaszomon.

A késelés fájdalmas lehet (nyilván), így ahhoz kell egy külön hangulat. Csak akkor lehet jó, ha abszolút mazochista hangulatban vagyok.

Ahogy villamosszékbe sem szívesen ülnék. Nem is értem, miért írtam le, bár ezt már a válasz megírásakor sem értettem.

A kedvenc forgatókönyvem ez: megismerkedek egy velem kb. egyidős férfivel. Szimpatikusnak találom. Egy szép, kellemesen meleg tavaszi vagy nyári napon elvisz valahová, ahol senki nem zavarhat minket, például egy erdőbe. Fegyvert fog rám. Ha épp olyan hangulatban vagyunk, akár szerelmeskedhetünk is, de mindenképp hangozzon el többször is a szándéka. Tehát izé előtt, alatt és után is mondja ki: "m3gö113k". A randit tarkólövéssel fejezzük be.

A fiúknak amúgy valamiért nagyon jól áll a kapucnis pulcsi, így tök jó lenne, ha azt venne fel az alkalomhoz, de persze nem muszáj. De abban aranyosabb lenne.

2023. ápr. 8. 13:00
 12/13 anonim válasza:
Valami hasonló nekem is, csak fordítva, egy nagyon csinos s nőies bárgyilkosnő elcsábítana, én sejteném hogy miért teszi de belemennék, együtt lennénk meg minden, aztán hirtelen szívenlőne. Vagy talán megvárná, amíg elalszom szeretkezés után, és akkor...
2023. okt. 15. 00:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy agyonvernek
2023. okt. 15. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!