Hogy halnál meg legszívesebben?
Persze ez csak egy elméleti kérdés....
Válaszban meg is indokolhatod miért, illetve leírhatod melyik lenne szerinted a legrosszabb
Jobbnál jobb opciók. Akasztás, máglyahalál... ennyi erővel hol marad a karóba húzás, kerékbe törés, felnégyelés?
Én álmomban, ha egy mód van rá.
"A legszebb az álom általi halál."
Ömmm... nekem már volt olyan álmom, amiből talán csak a hetedik kísérletre sikerült felébredni, és közben egyre rosszabbul éreztem magam.
Aki meghal, az előtte akár évekig szenvedhet egyetlen álomban egy éjszaka alatt - és nem tudhatod, hogy milyen körülmények között.
Én azt mondom, hogy ne irigyeld őt.
A legbékésebb halál az, ahol az agy kábítószert termel közben, és ez látszik ilyenkor az arcon is. Ezt hívják végtelen békének ilyenkor, és például fulladáskor vagy fagyhalálnál lehet - viszont ez nem kötelező, hogy ilyen legyen.
Ha pedig ez nincs, akkor ez a fajta is nagyon rossz halál.
Késelés, sok szúrással. Nem konyhakéssel, hanem valami jól kinéző, "szexi" késsel.
Vagy lőjön le a gyilkos.
De azért előtte jó lenne egy kicsit beszélgetni is vele, megismerni. A legjobb, ha olyan ember csinálja, akivel egymásra tudunk hangolódni.
Ha pedig kivégeznének, akkor vagy golyó (ez hátrakötött kézzel, letérdeltetve, tarkóba a legjobb), vagy villamosszék. Ez utóbbit amúgy én sem értem, miért vonz, hiszen az egyik legborzalmasabb és legijesztőbb mód, amit el lehet képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!