BLINKek! Hol lehet Blackpink-es lightstick-et kapni? (Lehetőleg Magyarországon)
Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 10:35
1/10 A kérdező kommentje:
A Blink-182-t nem akartam!
Nem értem hogy került oda!
2023. febr. 27. 10:36
2/10 anonim válasza:
Nyugi én nem csak a kulcsszavakat, a kérdést sem értem. 🤷♂️
3/10 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy a Blackpink rajongóknak olyan fekete és rózsaszín "kalapács"-uk! Amit angolul lightstick-nek nevezünk!
2023. febr. 27. 16:06
4/10 anonim válasza:
Még ha rajongóknak szánt merch termékről is van szó, egy ilyen “kalapács” mégis milyen célt szolgál?
Ezzel akarsz húst klopfolni a konyhában? 😂😂😂
A pólókat legalább fel lehet venni, a táskákat, baseball sapkákat, ékszereket viselni, a könyveket elolvasni, a figurákat gyűjteni és dekorációnak használni.
Amúgy szerintem úgy néz ki, mint valami szexuális segédeszköz, szóval már csak ezért sem állítanám ki a szobámba dísznek.
5/10 A kérdező kommentje:
Hogyha ez a véleményed akkor nem is kellett volna megosztanod, mert én azoktól kérdeztem akik rendes választ adnak arra, hogy hol lehet ilyet szerezni!
2023. febr. 27. 16:53
6/10 A kérdező kommentje:
Az a neve, hogy fénybot! Így már érthető?
2023. febr. 27. 16:57
8/10 anonim válasza:
A kpop storebol lehet rendelni, szemelyesen pedig a Nacha-teazoban lattam nemreg
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. márc. 8. 18:30
10/10 anonim válasza:
Budapesten az ilyen kpop storeokban van ilyen. Rendelni is lehet.
Web:kpopshop.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!