Hogyan kapcsoljam fel az army bombomat weversere?
Bluetooth-os a lightsticked?
Én is nagyon sokat kínlódtam vele, aztán feladtam. Beletörődtem abba, hogy hamis verziót vettem. :(
Majd fél év múlva újra elővettem és csoda folytán működött.. akkoriban Samsung telefonom volt, most iPhone, szerintem az iPhone-ra érzékelte az én ligihtstickem.
Az oké, hogy hivatalos oldalról rendelted meg, 3 féle lightsticket lehet kapni. Simát, színváltoztatósat és bluetooth-at.
Milyen videókon nézted meg, hogy hogyan kell rácsatlakozni?
Én ez alapján csináltam: lefelé húztam a kapcsolót, lilás-kékesen villogott. Közben a telefonomon bekapcsoltam a Bluetooth-t, és párosítottam vele, akkor tudod meg, hogy sikeres a párosítás, ha nem villog már a lilás-kék lámpa. Utána BTS official light stick alkalmazáson kipróbáltam. Nem tudom miért. XD, működött, aztán felmentem Weverse oldalára és ott is azonnal rákapcsolódott.
Remélem valamit segítettem ezzel. Ha nem oldódott meg, akkor van annyi esély arra is, amit az első válaszoló mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!