Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kapcsoljam fel az army...

Hogyan kapcsoljam fel az army bombomat weversere?

Figyelt kérdés
Megneztem mar rengeteg videot errol, es barmennyiszer frissitem az alkalmazast, nem tortenik semmi. Elmeletileg ki kene adnia, hogy melyik MV-hez tudom hozzakapcsolni, viszont nekem csak informacio van a video alatt errol. Volt valakinek hasonlo problemaja? Remelem megtalalom a megoldast. Koszi elore is, ha segitesz!

2023. febr. 1. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Bluetooth-os a lightsticked?

Én is nagyon sokat kínlódtam vele, aztán feladtam. Beletörődtem abba, hogy hamis verziót vettem. :(

Majd fél év múlva újra elővettem és csoda folytán működött.. akkoriban Samsung telefonom volt, most iPhone, szerintem az iPhone-ra érzékelte az én ligihtstickem.

2023. febr. 1. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hamis, mert weverserol lett rendelve, szóval elvileg mukodnie kene. De akkor varok, aztan majd hatha egyszer sikerul...
2023. febr. 3. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy hivatalos oldalról rendelted meg, 3 féle lightsticket lehet kapni. Simát, színváltoztatósat és bluetooth-at.

Milyen videókon nézted meg, hogy hogyan kell rácsatlakozni?

Én ez alapján csináltam: lefelé húztam a kapcsolót, lilás-kékesen villogott. Közben a telefonomon bekapcsoltam a Bluetooth-t, és párosítottam vele, akkor tudod meg, hogy sikeres a párosítás, ha nem villog már a lilás-kék lámpa. Utána BTS official light stick alkalmazáson kipróbáltam. Nem tudom miért. XD, működött, aztán felmentem Weverse oldalára és ott is azonnal rákapcsolódott.

Remélem valamit segítettem ezzel. Ha nem oldódott meg, akkor van annyi esély arra is, amit az első válaszoló mondott.

2023. febr. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!