Mit tehetnék ilyen helyzetben?
Tehát meg próbálom rövidre fogni
Tehát sajnos nem abba az iskolába kerültem ahova akartam de sajnos erőltetés miatt kénytelen volt elvállalni mert nem maradhattam hely nélkül
és közben próbáltam esélyt adni na hátha megszerettem ezt a szakot de sajnos nem és még mindig ugyanaz az álmom.Csak most itt ismerem a tanárokat meg már tudom hogy ki kicsoda
meg már úgyis megszoktam de viszont jó barátaim is vannak de félek ha új helyre megyek ahova akartam is lesznek rossz emberek meg félek hogy nem sikerül az átvételi és nem engem vesznek fel mert tavaly óta néha fáj meg egyszer szabadult még csak tavaly októberben szabadult fel hely a mateknél még bukásnál vagyok jelenleg de beszéltünk a tanárral és ha betartok egy pár dolgot akkor nem lesz bukás és pótviszga a vége
Hát bocsánat hogy hosszú lett
de nem szeretnék sértő bántó vagy csak kötekedő válaszokat de azért a jókat előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!