Mi értelme ennek?
Figyelt kérdés
Rengeteg videot láttam youtube-on, hogy egy ember guggolva vagy kúszva "odalopózik" egy parkoló autóhoz és megvárja amíg az illető beszáll a kocsiba és elindul valamerre ki a parkolóból (általában tolatva) aztán berakja a kezét a kerék alá, hogy átmenjen rajta az autó. Ez mire jó? Tudom hogy nézettség meg teszt meg izé de akkor is hogy nem fáj neki? (Egyébként ha meg akarjátok nézni akkor beírjátok youtube-ra, hogy "run over hand" és kiad ilyen videokat).2023. febr. 20. 16:38
11/13 anonim válasza:
Aki szándékosan megnyomorítja magát, az elmeháborodott.
12/13 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2023. febr. 21. 19:04
13/13 veterán vas válasza:
#10.
Hasonló megoldás, de amit én láttam ott szemből küldte bele a robogót az autó orrába, és tána ugrott a szélvédőbe. Ott az autó európai (balkormányos) volt, pasi vezette, és miután kiszállt, ekavart egy rendes sallert a kölyöknek.
Szóval ugyan úgy megszívta a robogós, mint ebben a vdeóban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!