Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok kitalált népnevet...

Mondanátok kitalált népnevet vagy országot?

Figyelt kérdés
Egy könyvhöz kéne, népnév is jó, de az ország mégjobb. Nekem nincsenek ötleteim.:S
2010. okt. 5. 13:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezeket sajnos Moldova már kitalálta a szatiráihoz: Mikulás- szigetcsoport - Gumipart :)
2010. okt. 5. 14:07
 2/15 anonim ***** válasza:
Ja és az Abortusz-szigetek :)
2010. okt. 5. 14:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Jajj de én nem olyan sztorit írok. Csak kellenének kitalált ország vagy népnevet. Az engem nem érdekel hogy más is írt ilyet.
2010. okt. 5. 15:08
 4/15 A kérdező kommentje:
nah de most komolyan? Valami ötlet? kitalált országnév? Nekem semmi sem jut az eszembe.:S
2010. okt. 5. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Pedig végtelen a lehetőségek tárháza. Mégis milyen akarsz, fantasy-sat? Sorolok én neked. :D
2010. okt. 5. 21:36
 6/15 A kérdező kommentje:
jah kb fantasy-sat vagyis ilyen kitalált izé.:D Sorolj egy csomót, hallgatom :D (De pls, tudom válogatósnak fogtok tartani de, ne olyat amiből látszik hogy egy másik ország nevéből lett átkombinálva xDD)
2010. okt. 5. 21:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Grayane, Zirand, Londaria, Siniza, Siidon, Lormen és fingom sincs, ezek léteznek-e, mert csak dödögök, és írom, amit hallok, de még folytathatom. :)
2010. okt. 5. 22:07
 8/15 anonim ***** válasza:
szóval ne Magyarisztán-t? Akkor pld Bazária, ami tudvalevőleg Pedoland mellett terül el! Őslakói a pedolok, akik állandó harcban állnak ősellenségeikkel, a Csuszákkal, akiket a leggazdagabb Schweppek pénzelnek :)
2010. okt. 5. 22:31
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat !

tegnap 22:07 folytasd ! xD

2010. okt. 6. 06:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Pirézia, pirézek

:D

2010. nov. 29. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!