Tudnál mondani sok kitalált ország nevet? És olyat ami jól is hangzik?
Figyelt kérdés
Most mindenféle vicctől eltekintve (pl: Szlovákia) meg olyantól eltekintvre amit már kitaláltak, tudnál mondani sok kitalált ország nevet?
és olyat ami jó hangzású?:D
Egy sztorihoz kellene...előre is köszi, most jelenleg nemjut semmi az eszembe:S
2011. jún. 3. 18:21
1/10 anonim válasza:
Armánia
Anatima
Akkózia
Bereszta
Binyek
Buncsek
Bereszász vagy Bereszószia
Bundánia
Bukundia
...
2/10 anonim válasza:
Elemek és vegyületek nevei -ia végződéssel.
4/10 A kérdező kommentje:
1. és 2. köszönöm:D
még lehet írni mert nem csak 1 kell :D
2.nak: jó az ötlet csak önmagában sok elemnél az a baj hogy ráismerni melyikből van és pl : tantálok..azért..xD
2011. jún. 3. 20:59
6/10 A kérdező kommentje:
utolsó, ezeket már vki kitalálta:S én is gondolkodiok de semmi nem jön :S
2011. jún. 3. 21:47
7/10 anonim válasza:
Zedország a kompetencia feladatokból ahol a pénznem a zed xD
8/10 anonim válasza:
Orbánia vagy Orbánisztán ahogy tetszik. Esetleg Schmittia vagy Bakondisztán? Szerintetek melyik név illene ránk a legjobban?
9/10 anonim válasza:
Ha találsz egy jól csengő szót, abból már könnyedén csinálhatsz országnevet... pl szerintem jól hangzik az a szó, hogy dolomit. Ebből is sok mindent ki lehetne hozni, pl: Dolonia. Én ebben nem vagyok jó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!