Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Neten rendeltem, de van egy...

Neten rendeltem, de van egy probléma a kiszállítással?

Figyelt kérdés
A csomag utánvétes, de pont akkorra várható a kiszállítás amikor senki se tudja átvenni. Ilyenkor mi történik? Elérni nem tudom a szállító céget és a csomagrendelés még nincs feldolgozva. Szerintetek következő nap megpróbálja újra kihozni?
2023. febr. 14. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2x kiviszik általában. A következő időpontban legyen valaki otthon.
2023. febr. 14. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is volt, hogy nem tudtam átvenni (szabin voltam, pont akkor hozták volna, de "logisztikai probléma" miatt csak másnap hozták ki mikor már dolgoztam). Megkérdeztem a futárt, hogy milyen lehetőség van. Vagy automatába ő berakja és mehetek érte mikor tudok vagy igényel cím módosítást.
2023. febr. 14. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2x próbálnak rá.

De amint a csomagszállítóhoz kerül és lesz csomagszámod, akkor még a kiszállítás előtt át tudod tetetni a kézbesítés idejét, napját!

2023. febr. 14. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
#3, nem tudok időpontot át tenni, mert csak csomagszám van, de nem tudok javítani semmit. Időt adtak meg hogy mikor fog érkezni, de se telefonszám, se email amin el tudnám érni legalább a céget.
2023. febr. 14. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
hát miféle cég az aminek nincs semmi elérhetősége a 21. században? :D
2023. febr. 14. 18:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Sdx concept.
2023. febr. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!