Felkészültetek már az idei télre?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok milyen lesz? Sok hó lesz? Sokáig fog elhúzodni?
És mennyire várjátok a a karácsonyt?:D
2010. okt. 4. 21:29
1/6 anonim válasza:
Hát én részben várom de részben nem:D
sok jó van a télben de sok rossz is...Pl mikor lefagy a kezem lábom akármilyen kesztyű meg csizma van rajtam:D szerintem igen elég sok hó lesz..elfog húzódni megint...nagyon várom a karácsonyt...olyankor együtt az egész nagy családom:)
2/6 anonim válasza:
A karácsonyt már várom: kisfiam 1,5 éves lesz, már nagyon fog neki (legalábbis remélem:D) tetszeni a nagy készülődés. Hogy hó mennyi lesz, azt nem tudom, de remélem, sok, mert szeretnénk (először babával) szánkózni:)
3/6 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele jön-jön azt kész! Havat szeretem sok jó van benne pl: sielés snowboard a karácsony hát elmegy szilveszter jobb :)
4/6 anonim válasza:
A kedvenc évszakom, szóval már nagyon várom :3 Fogalmam sincs, hogy mennyi hó lesz, és hogy meddig tart, de remélem, hogy sok, és sokáig. A karácsony jó dolog, de a családunkból egyedül én várom, és én szeretem... senki más. Így nem olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!