Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tervezel az őszre/télre?

Mit tervezel az őszre/télre?

Figyelt kérdés

Most hogy már vége a nyárnak,csak pár óra van hátra belőle,mit tervezel az őszre/télre?Várod a sulit?:)

16/L

2010. aug. 31. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
azt tervezem, hogy megszámolom, hogy hány tanítási óra van a nyáriszünetig, hogy vissza tudjak számolni :'(((
2010. aug. 31. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

nem nem nem és nem várom. ha rágondolok, görcsbeáll a gyomrom, és hányingerem lessz. amit tervezek? 1000rel talunás :( Remélem sikerülni is fog. :(

eddig az összes nyáriszünet olyan hosszú votl... de ez, mintha nem is lett volna. áhh..

2010. aug. 31. 21:56
 3/8 anonim válasza:
Az a terv, hogy szeptember végén végre megszerezzem az államvizsgát. A többit majd utána.
2010. aug. 31. 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:

1.183 tanítási nap lesz,és 2011,június 15. szerda lesz az uccsó nap,úgyhogy holnaptól lehet számolni:D

2.Én se várom annyira,főleg a tanulás miatt,meg a korán kelés,buszozgatás...:S

3.Sok sikert az államvizsgádhoz!:)

2010. aug. 31. 22:08
 5/8 anonim válasza:
Köszi! :-) Biztosan sikerülni fog, érzem, de ennek ellenére szívesebben lennék a helyedben, erre felkészülni (szakdolgozat + tételek) nehezebb. :-)
2010. aug. 31. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én idén fogok felvételizni, szóval muszáj lesz belehúznom. :) Izgulok, de tudom, hogy minden rendben lesz. :) Sajnos elég érdekes osztályom van, semmi közösség, sok a bunkó paraszt, dehát... ez van. Elvagyok magamban. :)
2010. aug. 31. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt,hogy leteszem a jogsit.17L
2010. szept. 1. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok, tanítási órára gondoltam :P 1281, ha 183 nappal számolok :D de bassssszzus ez nagyon sok xD
2010. szept. 1. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!