Mit tervezel az őszre/télre?
Figyelt kérdés
Most hogy már vége a nyárnak,csak pár óra van hátra belőle,mit tervezel az őszre/télre?Várod a sulit?:)
16/L
2010. aug. 31. 21:46
1/8 anonim válasza:
azt tervezem, hogy megszámolom, hogy hány tanítási óra van a nyáriszünetig, hogy vissza tudjak számolni :'(((
2/8 anonim válasza:
nem nem nem és nem várom. ha rágondolok, görcsbeáll a gyomrom, és hányingerem lessz. amit tervezek? 1000rel talunás :( Remélem sikerülni is fog. :(
eddig az összes nyáriszünet olyan hosszú votl... de ez, mintha nem is lett volna. áhh..
3/8 anonim válasza:
Az a terv, hogy szeptember végén végre megszerezzem az államvizsgát. A többit majd utána.
4/8 A kérdező kommentje:
1.183 tanítási nap lesz,és 2011,június 15. szerda lesz az uccsó nap,úgyhogy holnaptól lehet számolni:D
2.Én se várom annyira,főleg a tanulás miatt,meg a korán kelés,buszozgatás...:S
3.Sok sikert az államvizsgádhoz!:)
2010. aug. 31. 22:08
5/8 anonim válasza:
Köszi! :-) Biztosan sikerülni fog, érzem, de ennek ellenére szívesebben lennék a helyedben, erre felkészülni (szakdolgozat + tételek) nehezebb. :-)
6/8 anonim válasza:
Én idén fogok felvételizni, szóval muszáj lesz belehúznom. :) Izgulok, de tudom, hogy minden rendben lesz. :) Sajnos elég érdekes osztályom van, semmi közösség, sok a bunkó paraszt, dehát... ez van. Elvagyok magamban. :)
8/8 anonim válasza:
1. vagyok, tanítási órára gondoltam :P 1281, ha 183 nappal számolok :D de bassssszzus ez nagyon sok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!