Sokat hiányoztok az iskolából?
Figyelt kérdés
Jó tanuló vagyok, és nem is szoktam lógni, de nagyon beteges vagyok, minden második héten arcüreggyulladás, tüdőgyulladás stb. És már most összegyűlt 116 óra hiányzás, az szerintetek sok?... Ti mennyit szoktatok hiányozni?2023. febr. 12. 21:56
1/6 anonim 

válasza:

Én stresszes voltam emiatt gyakran hánytam meg miden és kiírattam magam, vagy hazaküldtek. Nem tudom mennyi a max, én kimaxoltam mindenesetre a hiányzásokat, amennyit csak lehetett :)
2/6 anonim 

válasza:

240 a max elvileg. Én mindig ilyen 150 körül megálltam de tavaly durva volt, minden órát kihasználtam a végzős évemben és kb 240 hianyzasom volt. Sokat kitöröltettem kamuval, ha néhány tanár nem szán meg 300+ órám lett volna. Introvertált és depressziós voltam/ vagyok, kis adhd hajlam is akad, volt, hogy 2 hét lógás után bementem és így is kb 3. Órára, majd elkapott egy roham, hogy mehetnékem van és rosszul vagyok a környezetemtől és mentem is haza 10 perc ottlét után, kb menekültem. Ezután ismét egy hetet kihagytam. Április elején tudtam, hogy semmiből nem bukok, szóval egész áprilisban nem mentem, talán ha 5 napot voltam, akkor anya bekényszerített, mert tudott a lógási szándékaimról. Viszont mindig figyeltem, hogy olyan órákat logjak el főleg mint az erkölcstan,technika, tesi és olyanokat, amikre nem igazán írnak be. És persze jó lett az érettségim is, a jegyeim is jobbak voltak, mint az órákon ülő átlagnak. Ha nem kapott volna el annyiszor a szorongás az ott léttől, többet lettem volna bent, de fulladoztam az iskolától, szóval megoldottam inkabb. ✌️
3/6 anonim 

válasza:

És persze nem meglepő, hogy a szalagavatómat is ellogtam és a ballagásomat is leszartam.
4/6 anonim 

válasza:

Ha beteg voltam egész évben sem hiányoztam 2 hétnél többet.
Jobbulást! Egyél több zöldséget C és D vitamint.
5/6 anonim 

válasza:

Engem 323 óra hiányzással küldtek el.
Felnőttként is küzdök az AD(H)D-val, de gyerekként fogalmam se volt mi van velem, hogyan kezeljem az ezzel járó nehézségeket úgy, hogy se kezelve nem volt, se szülők nem voltak rám tekintettel.
Stressz, fizikai rosszulléteim voltak tőle.
6/6 anonim 

válasza:

Nem. Alig 36 órát hiányoztam ebben a tanévben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!