Ki tudom vinni repülővel a hangszeremet Olaszba?
Figyelt kérdés
(Ha lehet, valaki, aki romániai is válaszoljon.) Az a helyzet, hogy egy olyan suliba járok, ahol a tízedikesekből pár embert kivisznek praktikázni külföldre három hetet. Na de én nem akarok kihagyni három hetet, mert az nagy kiesés volna szaxofonozás ügyileg, csak nem vagyok benne bíztoss, hogy ki tudom vinni. Ez hogy működik?2023. febr. 12. 20:22
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mekkora egy szaxofon dobozzal együtt, de a légitársaságok honlapján meg van adva, hogy mekkora csomagot vihetsz magaddal ingyen. Ha nagyobb, akkor is viheted, csak akkor fizetni kell.
2/4 anonim válasza:
Az egyes alapvetően igazat ír, de elfelejti, hogy román vagy.
Ha román vagy akkor nem viheted ki.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez kissé rasszistànak hangzik. Románokra màs szabályok vonatkoznak?
2023. febr. 13. 19:39
4/4 anonim válasza:
Te kezdted a románozást a kérdésedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!