Elmúltam 18.. ha engedély nélkül elköltözök otthonról a szüleimnek nincs joga engem haza vinni ugye?
Az utóbbi időbe eléggé megromlott a szüleimmel a kapcsolatom mindenért én vagyok a hibás. És felnőtt létemre nem engedik azt se hogy akárkivel legyek és még sorolhatnám… és nekem elegem lett ezekből. Van elég félretett pénzem ahhoz hogy akár lakótársként eltudjak költözni otthonról aztán szeretnék dolgozni is mellette tehát a pénzzel nem lenne probléma.
Engem csak az érdekelne hogy nincs joguk engem hazahozni csak mert nekik nem tetszik az hogy én így döntöttem?
Nem állok az alatt. Akkor lényegébe nyugodt szívvel eljöhetek otthonról?
És ha valamiért mégis megfenyegetnek hogy hazavisznek vagy valami mit tudok tenni? Forduljak a hatóságokhoz vagy ügyvédet keressek?
"És ha valamiért mégis megfenyegetnek hogy hazavisznek vagy valami mit tudok tenni? "
Nem kell semmit tenni, a legjobb esetben kineveted öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!