Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elmúltam 18.. ha engedély...

Elmúltam 18.. ha engedély nélkül elköltözök otthonról a szüleimnek nincs joga engem haza vinni ugye?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időbe eléggé megromlott a szüleimmel a kapcsolatom mindenért én vagyok a hibás. És felnőtt létemre nem engedik azt se hogy akárkivel legyek és még sorolhatnám… és nekem elegem lett ezekből. Van elég félretett pénzem ahhoz hogy akár lakótársként eltudjak költözni otthonról aztán szeretnék dolgozni is mellette tehát a pénzzel nem lenne probléma.

Engem csak az érdekelne hogy nincs joguk engem hazahozni csak mert nekik nem tetszik az hogy én így döntöttem?

2023. febr. 3. 18:36
1 2
 11/12 Vans$ ***** válasza:
100%
Nincs.
2023. febr. 5. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem vihetnek haza. Ha fenyegetnek fogva tartanak akkor rendőrség. Ha kerestetnek és megtalálnak nincs joguk a tartózkodási helyedet megadni nekik.
2023. febr. 25. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!