Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Felmernétek venni a babavárót,...

Felmernétek venni a babavárót, úgy, hogy még útban sincs a baba?

Figyelt kérdés
Házat szeretnénk venni a feleségemmel,de nincs annyi megtakarításunk.

2023. febr. 10. 08:18
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
0%

Mi az hogy nem adunk érte semmit?

😀😀😀 Én befizetem az adót, a gyerekesek kivették.

Az meg hogy nem nekünk találták ki, ha nem akart volna minden gólya fészket rakni, akkor nem verték volna fel úgy a lakásárakat, meg építési anyag árát, hogy hozzá lehetett volna férni normális áron. De jött a csok meg a babaváró és hirtelen minden 20-30 közötti fiatal gyereket akart.

Szerintem az a gusztustalan, hogy csinálják a gyereket a semmire, aztán elvárják ügyeskedve hogy támogassa őket az állam az adónkból!!!!! Mert utána megy majd a sírás hogy sok az éhes száj. Na az az ügyeskedés, hogy támogatásokra szül valaki, és aztán élete végéig az állam tartja el.

2023. márc. 31. 08:38
 12/21 anonim ***** válasza:

Amit adnod kellene érte, az a gyerek. Azért nevezik babavárónak.

Az adókedvezmény is a gyerekért jár. Ha nincs gyereked, nem jár.

Nem valamit kell érte adni, hanem gyereket.

Ez ilyen egyszerű. Nem igaz, hogy nem bírod felfogni!

Majd, ha az lesz a cél, hogy minél kevesebb gyerek szülessen, akkor tarthatod a markodat, hogy neked adjanak.

És miért kell, hogy gyerekek szülessenek? Hogy akkor is legyen aktívan dolgozó korosztály, ha te nyugdíjba mész.

A nemzetgazdaság szempontjából. A többit hagyjuk, az téged nem hat meg.

2023. márc. 31. 19:26
 13/21 anonim válasza:

Jólvanakkor. 🤣 mert majd pont nem mennek ki külföldre dolgozni …. Hanem itt fogják termelni a nyugdíjat. Amúgy befizettem a nyugdíjamat. Magamnak fizetem be.

Én visszafizetem a hitelt, akinek van gyereke annak elengednek 1-2 3 + milliót. Ez a különbség. Én hobbimat se támogatja az àllam; nem tudom más hobbiját miért támogatja??! A babaváró esetében pedig el vagy tévedve, nekem ez egy normális hitel amit vissza is fizetek ellentétben veletek akik lefialtok.

2023. márc. 31. 19:36
 14/21 anonim válasza:
Amúgy meg mindegy, mert úgyis cdak irigy vagy, hogy nem gondolkoztál, hogy így is lehet, és el**ted az életed mert teljesítetted a feltételeket és életed végéig ott lesz egy (vagy három) kolonc a nyakadon.
2023. márc. 31. 19:39
 15/21 anonim ***** válasza:

Fogalmad sincs, hány gyerekem van, vagy van-e egyáltalán.

Érteni pedig még mindig nem érted. Kár beléd a szó, ha eddig nem világosodtál meg, már nem is fogsz.

2023. márc. 31. 20:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Talán az is meglep, hogy a gyerek nem mindenki számára kolonc. Képzeld, vannak, akik SZERETIK a gyerekeket! Milyen furcsa passzió, igaz? Tök érthetetlen. Hogy micsoda emberek vannak!
2023. márc. 31. 20:06
 17/21 anonim válasza:

Vannak akik a szado-mazot is szeretik, vagy simán mazochisták (:

Persze, hogy szereted a gyereked, mert muszáj.

2023. márc. 31. 20:25
 18/21 anonim ***** válasza:

Muszájból senkit nem lehet szeretni.

Vagy neked már sikerült?

Ugye, hogy nem.

Hülyeségeket beszélsz.

2023. márc. 31. 20:55
 19/21 anonim válasza:

Esti mese helyett mutasd ezt meg a gyerekednek, és mondd el neki hogy annyira szereted, hogy megszülted ÖNZÉSBŐL erre a világra

[link]

Szép álmokat😘

2023. márc. 31. 21:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Megbeszéltük, hogy fogalmad sem lehet arról, van-e gyerekem. Különben nem nézem meg. Nem érdekel.

Abban igazad van, hogy te nem vállalsz gyereket. Nem lenne jó helyen nálad.

2023. márc. 31. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!