Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz még kemény tél?

Szerintetek lesz még kemény tél?

Figyelt kérdés
Vagy mikor jön el a tavasz? Most hideg van, de azért nincs olyan kemény tél, mint régen. Már nem is lesz? Persze ez senki nem tudja, de azért csak lehet tippelni.

2023. febr. 6. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Azok a kemény fagyok januárra és február elejére jellemzők.

Az előrejelzéseken már most látszik a lassú fokozatos enyhülés. Február vége mar inkább szerintem tavaszias lesz. Márciusban egyszer emlékszek -10 körüli értékekre meg nagyobb hóra, a márciusi hideg és hó már rövidéletű csak néhány napos. Szerintem már márciusra berobban a tavasz aztán április lehet hűvösebb ahogy az mostanában lenni szokott.

Tehát a kérdésedre a válasz: Nem.

2023. febr. 6. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
10-15 napnál távolabb nem lehet megmondani, hogy milyen idő lesz, még a tendenciát sem. Most fokozatos enyhülés van kilátásban a hét folyamán, illetve úgy néz ki, február közepére nyyugatiasra fordul az áramlás, és enyhe óceáni légtömeg érkezhet, változékony idővel és gyenge frontokkal, de utána már megint csak bármi előfordulhat. Lehet marad már tartósan az enyhe idő, de nem kizárt az sem, hogy a február vége vagy a március hoz még téli meglepetéseket. A hosszabbodó nappalok mellett persze csökken a komolyabb hideg esélye.
2023. febr. 6. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem február 25-ig lehet még igencsak meglepően hideg tél...nem mintha hiányozna, mert a gázóra úgy pörög, majd leesik a falról...

Sajnos a tél már csak ilyen.

Jakutföldön a tévé meteorológusa jókedvűen mondta, kedves nézők, holnapra enyhülés várható, a hőmérséklet nem éri el a mínusz 45 fokot...

2023. febr. 6. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!