Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A RocketReach oldallal milyen...

A RocketReach oldallal milyen tapasztalatok vannak? Tényleg bárki valós elérhetőségét meg lehet onnan szerezni?

Figyelt kérdés
Fizetős oldal, de kíváncsi voltam egy focistára, és elvileg dobott ki email címet. Valós lehet? Bárki híres emberét meg lehet így tudni? Vannak tapasztalatok?

2023. febr. 3. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogyne pistike, hogyne..
2023. febr. 3. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden adatbázis csak nyilvános adatokból tud dolgozni. Ha pedig nyilvános, máshol is elérhetőnek kell lennie. Ők valószínűleg azt kínálják csomagban pénzért, hogy helyetted megkeresik a weboldalak, közösségi oldalak tartalmát, és találatként egy listában megkapod.

De tegyük fel, hogy minden igaz, és egy személy privát információja nekik megvan és pénzért eladják. Mibe telik bárkinek egy új e-mail fiókot regisztrálnia és eldobnia a nyilvánosságra kerültet (vagy soha többet meg nem nyitni)? 3 perc alatt lecseréli egy másikra, és onnantól kezdve te olyan dologért fizettél amivel úgysem mész semmire. Ahogy az is benne van, hogy attól még hogy te tudod valakinek a kapcsolattartási adatait, nem azt jelenti hogy tényleg kapcsolatba is tudsz vele lépni.

Ha te most fizetsz azért, hogy Ronaldo telefonszámát megadják, nem hinném hogy akkor esténként vele cseveghetnél hogy mi újság vele. Ha pedig te fizetsz ezért és neked kiadják, akkor 10 ezer másik rajongó ugyanígy fizethetne érte és szegény Ronaldo telefonja 0-24-ben csak csörögne. Már csak ezért sem életszerű hogy az ennyire privát dolgokat csak úgy kiadják neked.

Biztos, hogy van értelme és haszna ennek a szolgáltatásnak bizonyos területeken (promóció, marketing, menedzsment), de neked nem biztos hogy tud olyat kínálni amivel valóban kezdeni tudsz bármit is.

2023. febr. 3. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:

2/2

Én is így gondolom, ezért is lepődtem meg nagyon. Még azt el tudom képzelni, hogy insta fiók ki legyen írva (gondolom nem is saját maga kezeli), de - az említett példaként - hogy Ronaldoval diskuráljak, nem kicsit lenne meglepő. Mondjuk el tudnék beszélgetni 1-2 "hírességgel", csak épp lehetetlen. :))

2023. febr. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!