Milyen okból szoktak az emberek privát üzenetet küldeni, amikor a kérdés alá is lehet kommentet írni? Ti mikor szoktatok a másik emberre úgymond "ráírni"?
Vannak ismerkedős privát üzenetek, azokat még megértem, de a kérdésemhez kapcsolódó dolgokat miért írják privát üzenetben a komment helyett?
Elég sok privát üzenetet kaptam az utóbbi időben, viszont több mint fele ezeknek a kérdéseimre adott választ, azonban az adott illető ezt megtudta volna tenni a kérdésem alatti kommentben is.
És nagyon sokan inkább privátban írnak: [link]
Ez mitől van, ti mikor szoktatok privát üzenetet küldeni, illetve eddig hány embertől kaptatok üzenetet?
Ezt írtam neked privátban, 2 perccel ezelőtt, amiben ez szerepelt:
Olvasd el a 16-os kommentet újból
"Amennyiben egy regisztrált felhasználó valós személyére vonatkozó bármilyen adatot tesz közzé, tudomásul veszi, hogy azt bárki megnézheti, tárolhatja, felhasználhatja, és az ebből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget."
Vagyis aki megjeleníti a nevét, vagy bármilyen adatot, azt bárki megnézheti és tárolhatja és ezért nem vállalnak felelősség.
"én nem járultam hozzá, hogy lássa ott a nevem bárki"
A privát üzenetemre vissza sem írtál, így a felhasználó nevedet sem tudom, tehát meg sem osztottam.
Illetve azt honnan tudod, hogy akikkel "beszélgettem" eddig a privát üzeneteimben azokkal milyen a kapcsolatom és, hogy ők nem engedték meg a nevük megjelenítését?
Ilyen értelmetlen gerjesztő kommentekre nem akartam válaszolni, mert csak a kérdést spammeljük vele, ezért írtam neked privátban. De úgy látszik nem voltál hajlandó ott folytatni a "vitát"
Így amennyiben nem a kérdésre vonatkozik a válasz én nem reagálok rá.
A további értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Vannak ilyen cimbizős emberek. Ezek azok akik élőben is behajolnak az arcodba és úgy okoskodnak... Első pillanatban is már úgy vakerálnak mintha országos, gyerekkori haverok lennétek. Sokszor jön szembe a privátokban ez a stílus.
Gyűlölöm az ilyeneket!
Sosem válaszolok nakik privátban!
De nagyon jó fej csávó vagyok, ezért a kérdésnél válaszként szoktam nekik írni segítő választ - ha tudok.
A másik fajta az aki elküld az anyámba bármit is írok :DD Ezekre jó a tiltás gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!