Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen okból szoktak az...

Milyen okból szoktak az emberek privát üzenetet küldeni, amikor a kérdés alá is lehet kommentet írni? Ti mikor szoktatok a másik emberre úgymond "ráírni"?

Figyelt kérdés

Vannak ismerkedős privát üzenetek, azokat még megértem, de a kérdésemhez kapcsolódó dolgokat miért írják privát üzenetben a komment helyett?

Elég sok privát üzenetet kaptam az utóbbi időben, viszont több mint fele ezeknek a kérdéseimre adott választ, azonban az adott illető ezt megtudta volna tenni a kérdésem alatti kommentben is.

És nagyon sokan inkább privátban írnak: [link]

Ez mitől van, ti mikor szoktatok privát üzenetet küldeni, illetve eddig hány embertől kaptatok üzenetet?

2023. febr. 3. 14:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ui. : az kemény mennyiségű levél xD nekem email-emen nincs ennyi.
2023. febr. 3. 17:06
 12/24 A kérdező kommentje:

#13-as választ a #11-nek írtam.

#12, köszönöm végre valaki akinek megy a szövegértés és a kérdésre válaszol.

2023. febr. 3. 17:06
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Például azért, mert olyan kérdést teszel fel, hogy magányos vagy és beszélgetni akarsz. Csak nem értem, minek teszel fel ilyen kérdést, ha úgyse győzöd a privát üzeneteket. Kamu!

Mégis, ha te magad teszel fel kérdést, hogy beszélgetni akarsz, arra számítasz, hogy majd a kérdésed alatti kommentekben fogtok beszélgetni egyszerre 10 emberrel, és senki se tudja majd követni, hogy ki kicsioda?r

2023. febr. 3. 17:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, nem írok majd neked, mert még iderakod képként a személyes üzenetem tartalmát is. De azt tudod, hogy tilos képeket berakni az oldalról úgy, hogy más felhasználók neve látszik?
2023. febr. 3. 17:40
 15/24 A kérdező kommentje:

Tehát a többség ismerkedés céljából ír?

#15, szerintem kicsit jobban olvass utána.

"Amennyiben egy regisztrált felhasználó valós személyére vonatkozó bármilyen adatot tesz közzé, tudomásul veszi, hogy azt bárki megnézheti, tárolhatja, felhasználhatja, és az ebből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget."

2023. febr. 3. 17:52
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szelektíven olvasol. Néhány bekezdéssel feljebb:

"(d) Tilos személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is."

2023. febr. 3. 17:54
 17/24 A kérdező kommentje:

"A Felhasználók szabadon és általuk választott fantázianeveken (nickneveken) írnak, róluk kizárólag olyan személyes információ jelenik meg a Weboldalon, amit saját magukról önkéntesen adtak meg. Felhasználó önként dönthet róla, hogy a választott név publikus vagy rejtett legyen. Felhasználó elfogadja, hogy a rejtett név is ismertté válik azok számára, akiket privát üzenetben megkeres, mivel ez elengedhetetlen a Felhasználók egymás közötti azonosításához."

Én csak a nevüket jelenítettem meg, privát üzenetet nem. Amit írtál az arról szól, hogy az üzenet tartalmát helyezed el, ezért is van odaírva, hogy "részletet".

2023. febr. 3. 17:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha felteszel egy ismerkedős kérdést, ismerkedés céljából írni fognak. Ez logikus.
2023. febr. 3. 17:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Felhasználó elfogadja, hogy a rejtett név is ismertté válik azok számára, akiket privát üzenetben megkeres,"

Azok számára, akit üzenetben megkeres. De nem a nagyvilág számára! Kinek mi köze hozzá, hogy az én felhasználói nevemmel mikor írtam valakinek privát üzenetet??? Csak akinek írtam, annak van köze hozzá.

2023. febr. 3. 18:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
légyszi ne privátozzál, ha már beszélgetni nem voltál hajlandó. Láttam itt az általad idézett dolgokat eddig is. Jó lenne, ha nem osztanád meg képként, hogy kik írtak neked, én nem járultam hozzá, hogy lássa ott a nevem bárki, és ebből báérmilyen következtetést levonjon rólam! Ezért anonim a fórum. Kedves moderátorok, kérlek, járjatok el az ügyben. Én nem járultam hozzá, hogy a nevem megjelenjen mindenki számára egy képen, ahol az adott felhasználó privát üzenetei vannak.
2023. febr. 3. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!