Össze kapcsolt instagram fiokok?
Figyelt kérdés
Mit csinaljak ha az osszes instagram fiokom ossze van kapcsolva mindegyikkel, mikozbe meg mindegyiket mas mas gmaillal vagy telefonszammal csinaltam? Marmint ugyertem hogy letiltott egy személy úgy hogy az
“összes általa letrehozott instagram fiok tiltása” tiltassal es akarmelyik fiokba lepek mindegyiken le tiltott es hiaba csinalok ujat azon se adja ki a profiljat. Ilyenkor mit csinaljak? Hogy szedjem szet az instagramjaimat? Mert van olyan instagramom is amit 2019 ben csinaltam es van olyan is ami 2020,2021 es egy uj is de egyik se jo
2023. jan. 31. 21:43
1/1 anonim 

válasza:

Gondolom nem véletlenül tiltott. Ha kijátszod a tiltást, megint tiltani fog.
Mit tegyél? Tanulj az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!