Hogy tudom összekapcsolni a facebook PROFILOMAT az instagram fiókommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném összekapcsolni az instagram fiókomat a facebook fiókommal, hogy egyszerűbben tudjak kitenni képet a napomba. Viszont összekapcsolásnál nekem csak az automatikusan létrehozott facebook üzleti oldalamat dobja fel(amin egyébként nincs semmi mert én azt nem használom, az összekapcsolás miatt hozta létre), én viszont konkrétan a facebook fiókommal szeretném összekapcsolni. Ha valaki tud esetleg megoldást rá akkor azt nagyon szépen megköszönöm🥰2021. júl. 20. 07:53
1/3 anonim válasza:
Le toltod az instagramm alkalmazást majd arra lépsz hogy belépés facebook fiokkal 😊
2/3 anonim válasza:
Mielőtt összekapcsolnád, azt azért tudd: ha valamelyik platformos fiókod tiltásra kerül, akkor a másikba sem fogsz tudni belépni. (ugyanis az Insta a Facebook tulajdona)
Volt, aki itt könyörgött, mert ez történt vele, de nem tudtak rá megoldást ajánlani.
3/3 A kérdező kommentje:
Hiaba jelentkezek be facebookkal mert most is ugy van, nem koti ossze a kettot.
Hat koszonom azert, de szerintem nem tudom valami oknal fogva az en esetemben ossze kotni a kettot. Szoval marad igy ahogy van😪
2021. júl. 22. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!