Mi járhatott a fejében mielőtt megtette?
Tudod, lehet hogy nem ismertétek eléggé. (majdnem) mindenkinek van egy olyan oldala, része,titka, amit nem oszt meg másokkal, mert vagy egyszerűen nem akarja, vagy nem fogadnák el, vagy más okból.
Attól, hogy nem látszott rajta, az nem azt jelenti hogy rendben is volt minden . Persze, biztos volt boldog, örült , de lehet hogy ez a dolog, amiatt megtette, még akkor is bántotta, zavarta ,amikor mosolygott, és belül meg szomorú volt, vagy tudta hogy nincs rendben .
Ezt lehet hogy elmondta valakinek , de nem foglalkozott vele, nem vette komolyan senki sem . Lehet hogy már haverjainak is mondta hogy sokkal jobb lenne neki ha meghalna , nem lennének ilyen-olyan problémái , de azok sem vették komolyan ezt sem, nem feltételezték róla, hogy komolyan gondolja. Biztos sokat gondolkozott ezen, hogy megtegye-e, vagy ne, mert azért gondolom egy értelmes ember volt, és nem egy elmebeteg. ( feltudta mérni azt , hogy ez mivel jár, és hogy mit okoz a családjának , barátainak ezzel a tettével).
Nagyon sokan gondolkoznak az öngyilkosságon, DE Aki leírja hogy öngyilkos akarok lenni, az nem lesz az , nem meri megtenni , aki öngyilkos akar lenni az egyszerűen csak megteszi . Azonban, ha gondolkozott is rajta , ezen a dolgon , ( mert biztos így volt) , azt hogy miért most tette meg, nos szerintem valaminek történnie kellett, mert mondom ha gondolkozik is rajta, és mégsem teszi meg akkor élhet az ember úgy ahogy ő élt tovább elzárva ezt a rejtett énjét , és továbbra is csak gondolva az öngyilkosságra.
Kellett lennie valaminek ami továbbmozdította abba az irányba , hogy jó , akkor innen már nem érdekel sem a családom , sem a barátaim , rajtam már nem segít semmi sem. Lehet hogy a barátai , családja nem is tud erről semmit sem, hogy mi volt ez a DOLOG ami aztán tényleges cselekvésre buzdította, de hidd el , volt valami.
Amúgy sajnálom az ismerősödet. Nyugodjék békében .
ha most én öngyilkos lennék, csak egy ember tudná az okát.Pedig rengetegen vanank körülöttem, munkalyen is.De a gondjaimat, fájdalmamat itt nem mutatom.
Mindenki csodálkozna, hogy m,iért....az biztos.
neki is volt(ak)bizos olyan jellegű gondja(i) amit senki, vagy csak egy-két ember tudott.
nagyon nehéz miérteket találni, és feldolgozni.
Közhely, de igaz.Az idő mindent megold.És ha elfelejteni nem is fogod, de a bánatod idővel csökkeni fog.
Tegnap délelőtt...:( Az anyukája, ő, és az én anyum együtt dolgoztak. Nagyon jó barátnők voltak, én is ismertem már vagy 8 éve. Az öccsével együtt jártam suliba, fél utcányira laktak tőlünk. Mondjuk én már egy ideje nem élek otthon, külföldön voltam, meg a fővárosban élek, de amikor hazamentem látogatóba, akkor mindig mentem hozzájuk is trécselni...
Tegnap reggel még beszélgetett a sráccal..és a srác látta, hogy írogat valamit..gondolom búcsúlevél volt. Akkor leállította. Délután ő találta meg. Az anyukája áthívta anyumat és a nyakába borult..Nem borulok ki, csak naponta többször is eszembe jut, hogy nem csak egy hirtelen hülyeség volt-e ez tőle, amit 5 perc múlva meg is bánt volna, de akkor már késő volt? Anyagilag szarul álltak, de mindig meg tudtak oldani mindent.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat és az együttérzést, aranyosak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!