Mit tegyek? Van tipp, hogy melyik suliba járhatott?
Figyelt kérdés
Három éve a metrón elkezdtem szemezni egy fiúval és egész évben néztük egymást,de ment egyikünk sem a másikhoz...Mosz nemrég megint láttam és nagyon nézett....megakarom találni de nem tudom hogyan lehetne...mindig volt nála táska szóval gondolom suliba ment és 6.20 körül ért a metróval Árpádra és Népligetnél szállt le...Fontos lenne...köszönöm 18/L2010. júl. 27. 20:17
1/6 anonim válasza:
próbáltad már keresni iwiw-en, myvip-en, facebookon-on?
tippelsz mennyi lehet,(pl 17-21 év, vagy akármi amit gondolsz....) lakhely, stb...
próbáltad?
ezek alapján mi nem tudunk segíteni, hiszen nem tudjuk hogy néz ki, hány éves, stb.
2/6 anonim válasza:
népligetből mehetett nagyon sok felé... akár még vidékre is!
3/6 anonim válasza:
menj oda hozzá...vesztenivalód nincs...hajrá! :-))
5/6 A kérdező kommentje:
Mindent próbáltam....de semmi találat nem volt rá ....azért gondoltam hátha valaki aki arra fele jár/lakik tudja milyen sulik vannak arrafelé...:(
2010. júl. 28. 19:53
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenhol kerestem....semmi érdemlegeset nem találtam....veledutaztam.hu-n is kerestem...semmi....
2010. júl. 29. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!