Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most én hülyének vagyok nézve...

Most én hülyének vagyok nézve vagy kivagyok használva?!

Figyelt kérdés

Anyósomèknál lakunk, jelenleg nem dolgozok, vagyis most fogok kezdeni egy olyan helyen ahol nem szeretnék de muszáj.

Elszeretnenk költözni, máshova de ahhoz pénz kell.

Viszont anyósom és apósom nem dolgoznak, csak én fogok meg a fia dolgozik.

Szerintetek az normális, hogy ő eldonti helyettem, hogy ki mit fog fizetni költözéskor?

A fia egy autóra gyűjt, ők ugye nem dolgoznak és mondta hogy akkor csináljuk azt hogy a fia vesz magának kocsit, én meg majd fizessem a költöztetőt ami vagy 400.000Ft

Ő meg majd fizeti az ahavi kaját, úgy, hogy én még nyilván azt is adjam oda? Mert ugye fizetem neki az albérletet meg a kaját.

És azt mondja hogy ezt csak így lehet megoldani. Én azért menjek el dolgozni egy olyan helyre ahol nem szeretnék dolgozni, hogy majd én fizessem az ő költözéset amibe nekem semmim sincs csak két bőröndöm?

Szerintetek ez rendben van?

Én 24 éves vagyok (lány) a párom pedig 27

2023. jan. 29. 13:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkozhatnál azon, hogy neked egy férfi kell, vagy pedig anyuci kicsi fia. Ezt ebben a formában nyugodtan megmondhatod a barátodnak és akár az anyósodnak is. Bár én fiatal férfi vagyok, de egyik fél szüleivel sem lennék hajlandó életvitelszerűen együtt élni.
2023. jan. 29. 15:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Írnál nekem privátban? Jó lenne beszélni valakivel, aki úgy látja a dolgokat ahogyan én. Ezekszerint nem az én gondolkodásommal van a baj. Mert itt az van elhitetve velem hogy én olyan furán gondolkodom
2023. jan. 29. 16:05
 13/21 anonim ***** válasza:

el akarsz költözni?

akkor Költözz el,

ha erre embert, autót hívsz,

akkor azért fizetni illik.

2023. jan. 29. 18:18
 14/21 anonim ***** válasza:

... a két bőröndhöz nem kell költöztető,

megfogod és odébb állsz,

és olyan munkát vállalsz amit szeretnél.

2023. jan. 29. 18:21
 15/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti kommentelő

Én tudom hogy illik fizetni, de miért velem fizetteti ki az ő bútorai elszállítatasat, miközben nekem csak 2 bőröndöm van benne, ami nem 400.000ft?

Nem tudok odébb állni mert itt a baratom és szeretem. Ő viszont nagyon család centrikus és nem fogja itt hagyni a szüleit

2023. jan. 29. 18:27
 16/21 anonim válasza:
Simán kihasználnak, én vagy egyedűl mennék vagy a párommal, de ez előbb utobb rá fog menni az egészséged
2023. jan. 30. 08:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális.

Nézz körbe albérlet terén és, ha az albi árát meghaladó összeget kérnének el, akkor menj külön annyiból.

400ezerből simán külön élsz!!! Ne hagyd magad!!!!

Ekkora palimadárnak ne nézzenek már!

Legrosszabb esetbe valaki ismerősödnek, kollégádnak segítségét kéred, hogy nála lakhatsz-e, fizeted a dolgokat felesben, úgy tudsz félrerakni pl kaucióra +bérleti díj a leendő otthonodra.

Nem csak téged, a saját gyerekét is kihasználja anyóka...

Az ilyeneket hátra kell hagyni és elengedni a füled mellett a szavait.

Amikor anyósomnál laktunk csak jelképes összeget kért, havi 30ezret, nem patáriázott stb. Mondta, ez is segítség, alapon pedig úgyis fizetnie kell a dolgokat, ha egyedül lenne.

Külön jöttünk és segítjük őt, amiben tudjuk vagy engedi.

Mondta: fiatalok vagytok, építsétek a jövőtöket, saját életeteket.

Remélem érzed a különbséget... s ne hagyd, hogy manipuláljon, lelkiismeretedre hasson, hiszen kihasználja mindazokat, akiknek pénzük van a környezetében.

S gondolom nem 70-80 feletti a néni...aki járni, mozogni alig tud...

akkor más a helyzet.

kb 50 körüli nő lehet...

2023. jan. 30. 11:19
 18/21 anonim ***** válasza:

ui.: az én párom is családcentrikus, ám nem lakunk szülőkkel...

Arra van a két szép lábunk és az autó, ha akarjuk meglátogatjuk őket.

Akinek igazán fontos a család, az nézi a párja jóllétét is, mivel párként már család része, sőt külön család, főleg ha gyermek is jön idővel....

A párod anyuci szoknyája alól nem akar kibújni, a te szoknyád pedig bizonytalan pont számára ezek szerint...

nincs benne önállóság, tartás, én még dobnám is, igaz ez az én személyes véleményem.

Fiatal vagy, előtted az élet! Építs jövőt, boldogságot!

Ám ki kell válni a toxikus emberektől.

Hagyhatod is magad, de gondolom nem így ilyen érzésekkel akarsz még laza 50 évet vagy többet leélni. Hacsak rá nem megy a stressz és a pszichés gondok a testedre és elpatkolsz fiatalon.

Aki szeret az téged is néz!!! Sőt! Tesz érted!

Ahogy nálunk is meg lett oldva a szülők és a kapcsolatunkban a másik fél közötti egyensúly.

Én pl nem olyan sűrűn látogatok, de párom heti szinten betoppan az ősökhöz.

Kommunikáció és problémamegoldás!

2023. jan. 30. 11:31
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat, válaszokat!

Végre más is hasonlóan látja a dolgokat, mint én.

Már a saját gondolkodásomban is kezdtem kételkedni hogy velem van a baj

2023. jan. 30. 12:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Anyóssal együtt költözni, török átok.
2023. jan. 30. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!