Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most én hülyének vagyok nézve...

Most én hülyének vagyok nézve vagy kivagyok használva?!

Figyelt kérdés

Anyósomèknál lakunk, jelenleg nem dolgozok, vagyis most fogok kezdeni egy olyan helyen ahol nem szeretnék de muszáj.

Elszeretnenk költözni, máshova de ahhoz pénz kell.

Viszont anyósom és apósom nem dolgoznak, csak én fogok meg a fia dolgozik.

Szerintetek az normális, hogy ő eldonti helyettem, hogy ki mit fog fizetni költözéskor?

A fia egy autóra gyűjt, ők ugye nem dolgoznak és mondta hogy akkor csináljuk azt hogy a fia vesz magának kocsit, én meg majd fizessem a költöztetőt ami vagy 400.000Ft

Ő meg majd fizeti az ahavi kaját, úgy, hogy én még nyilván azt is adjam oda? Mert ugye fizetem neki az albérletet meg a kaját.

És azt mondja hogy ezt csak így lehet megoldani. Én azért menjek el dolgozni egy olyan helyre ahol nem szeretnék dolgozni, hogy majd én fizessem az ő költözéset amibe nekem semmim sincs csak két bőröndöm?

Szerintetek ez rendben van?

Én 24 éves vagyok (lány) a párom pedig 27

2023. jan. 29. 13:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom miféle viszonyban vagytok, de én férfiként nem fizettetnék ki ilyesmit a barátnőmmel, pedig én sem vagyok hűdegazdag. Proli, fillérb*szó társaság.
2023. jan. 29. 13:54
 2/21 A kérdező kommentje:
De ez normális? Persze itt lakok segítek amiben tudok.. De én fizessem ki a költöztetőt, mert én dolgozok?
2023. jan. 29. 14:07
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem, ez nem normális szerintem.
2023. jan. 29. 14:36
 4/21 A kérdező kommentje:
Szerintem sem. Szerintem azt gondolja hogy én hülye vagyok és ki is fogom fizetni... De még az árral keveset is mondtam. Mert pár éve volt ennyi nem tudom most mennyi lehet.. De én tényleg nem tudom mit csináljak
2023. jan. 29. 14:47
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező ám autót venni sem egyébként... Én a helyedben elkezdenék dolgozni, és kivennék egy albérletet, otthagynám őket a picsába. Maga a pokol lehet ilyen emberekkel együtt élni.
2023. jan. 29. 14:57
 6/21 A kérdező kommentje:

Hát én a barátomtól nem sajnálom mert ha kell segítek neki, pótolok hozzá de ezt a hozzáállást nem igazán értem. 2 éve vagyok köztük nincs se gyerek se semmi, miért kér tőlem ilyet.. Mert nem 20.000ftrol van szó

Csak nyilván köztük élek és ha én nem akarok fizetni akkor nyilván ez feszültséget fog generálni. De ezt sem szeretném.

2023. jan. 29. 15:05
 7/21 anonim ***** válasza:
De mi akadálya van annak, hogy elköltözzetek onnan egy albérletbe? Nem értem. Majd még te tartsd el a barátod családját, vagy mi a hosszútávú elképzelés? Erről a barátoddal is el kéne beszélgetned, mert ez így nagyon nincs rendben.
2023. jan. 29. 15:12
 8/21 A kérdező kommentje:
Az hogy a kedves anyuka azon az elven van, hogy minek költözzön el addig a fia amíg lakhat nála is, és spórolhat, mert neki semmiért nem kell fizetni
2023. jan. 29. 15:16
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a kedves anyuka húzzon el dolgozni szépen, vagy éljen meg amiből akar. Felnőtt emberekről van szó, élje szépen mindenki a saját életét. Akár férfi, akár nő, akár fiatal, akár idősebb. Hidd el nekem, ha ez így marad, akkor a jövőben csak rosszabb lesz. Nem vágytok a barátoddal egy saját élettérre, ahol nyugodtan ellehettek kettesben, és azt csináltok amit akartok? Az ilyen toxikus környezet csak árt nektek, és felesleges konfliktusokat szül.
2023. jan. 29. 15:37
 10/21 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baj hogy csak én vágyom.. Én már rengeteget sírtam baratomnak hogy menjünk külön, aztán mikor mondtam hogy haza megyünk akkor azt mondta jó akkor gyűjtünk és megyünk.. De az a baj hogy anyós fia nagyon befolyásolható. Anyóssal rengeteg konfliktus van köztünk, a baratom miatt.. Szóval nem tudom mit tegyek. Én lennék a legboldogabb ha külön lehetnénk
2023. jan. 29. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!