Mi számít munkahelyi bántalmazásnak?
Figyelt kérdés
Munkatársaim vastag postagumival lődözik (némelyik gumi duplán, csomókkal, hogy nagyobbat üssön) egymást szinte minden nap. Én szeretnék kimaradni belőle, de nem az első eset, hogy "véletlenül" eltalálnak. Ma nyomtatás közben az arcomon csattant egy akkorát hogy akaratlanul is kijött a könnyem. Ha 1 cm-vel feljebb ér, akkor a szemem.. mit lehet ez ellen tenni? A szép szó nem használ. Szeretnék egy szabályt, törvényt mutatni nekik, hogy ez minek minősül, hogy ne legyen több ilyen.2023. jan. 27. 20:27
11/13 anonim válasza:
Sok a szabadidejük. Nekem van hogy hugyozni sincs időm kimenni.
12/13 A kérdező kommentje:
Megtaláltam mi ez, testi sértés aljas indokkal, hiszen valaki célzottan engem lőtt, úgy hogy védekezni sem tudtam, mert nem számítottam rá. Btk. szerint 2 év. Ha 8 napon túli sérülés érne, akkor 5 év. Páromnak elmondtam aznap, olyan düh lett benne, hogy alig bírtam leállítani. Mert mi van ha kilövik a szemem? Egy centin múlt kb. Ezt nem fogom ennyiben hagyni.
2023. jan. 28. 22:27
13/13 A kérdező kommentje:
Kb olyan mintha megütött volna, szerintem semmilyen formában nem megbocsátható.
2023. jan. 28. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!