Szeretitek így enni ezt?
Figyelt kérdés
Előbb sütöttem csirkecombokat (csak sóztam őket), és a finom puha húson kívül olyan r.hadt jól esett kenyérrel enni a bőrét és hozzá tejet inni...áá, k.rva jól esett...ti is esztek ilyeneket így + isztok hozzá tejet?2023. jan. 23. 17:32
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D
2023. jan. 23. 18:02
3/7 anonim válasza:
Lehet fura ez a kaja,de én is szeretem...:))
Egészségedre!
Fuuuu...most én is megkívántam...XD
Amúgy tejjel még nem ettem,de kipróbálom.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 köszi!
Tényleg csak ajánlani tudom hozzá a tejet, nekem így tette teljessé. Vagy persze lehet valakinek valamilyen üdítő esik hozzá jobban, azt is el tudom képzelni (pl. hideg almalé vagy ilyesmi..). ;)
2023. jan. 24. 00:05
5/7 anonim válasza:
Kipróbáltam tejjel és...OMG nagyon finom!
6/7 A kérdező kommentje:
Örülök. :)
2023. jan. 25. 00:29
7/7 anonim válasza:
Én nem tudom a tejet főétel mellé elképzelni, viszont nálunk a suliban minden nap isznak a gyerekek minden étel mellé tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!