Novaphone vélemények? Valaki vett már innen telefont?
Iphon lett veve onnan
Átnézik szerintem jó.
Nezz szét van még a mobilpont pl.

Én már kétszer is rendeltem tőlük. Mindkétszer jóval a versenytársak ára alatt jutottam hozzá a kiszemelt készülékhez. :)
Az egyik egy Samsung Galaxy A32 5G volt. Egy enyhén karcos, de hibátlan készüléket küldtek, hibátlan akkumulátorral. Új töltőt és adatkábelt adtak hozzá.
A másik egy iPad mini 4 volt, szintén enyhén karcos, de hibátlan készülék, 100%-os akkumulátorral. Ehhez is új töltőt és adatkábelt adtak. Gyári dobozt egyikhez sem kaptam, saját dobozba csomagolták. Ez utóbbit másodlagos táblagépnek vettem iPad 9 mellé, amit bátran magammal merek vinni, ha baja lesz, nem volt drága, de az anyaghasználata miatt nagyon strapabíró. Meg a mérete is nagyon kompakt, könnyen hordozható. Munkahelyen ma menőztem is vele. :)
Az alap garancia 3 hónap, ami plusz pénzért akár 1 évig kiterjeszthető. Bár szerintem ha hiba van, 3 hónap alatt kijön, sőt pár nap után, így én ezt nem kértem. De nem is tapasztaltam hibát, minden simán ment mindkétszer a rendeléstől a csomag átvételig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!