Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy egy...

Előfordult már, hogy egy kérdésre teljesen normálisan és segítőkészen válaszoltok valami hasznosat, aztán úgy lepontoznak, hogy csak lestek, hogy ezt mégis miért?

Figyelt kérdés

2023. jan. 14. 20:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2023. jan. 14. 20:21
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Az más kategória, hogy valaki azt hiszi, hogy normális és segítőkész választ ad, de valami szét van csúszva a fejében, emiatt egy valóban normális embernek egyáltalán nem releváns a válasza.

De valóban előforrdul ilyen is. Velem is volt talán tudomány rovatban ilyen, hogy írtam valamit és 0%-ra voltam pontozva. De nagyon nem gyengén. Majd megkérdeztem, hogy miért, majd kifejtettem ugyan azt, amit leírtam röviden az előtte lévő válaszban. Na, akkor már 100% hasznosság és bőven.

Sokan vannak szerintem úgy, hogyha valaki le van pontozva, akkor ők is rányomnak és el se olvassák. Vagy ha nem úgy beszélsz velük, mint egy gyermekkel, akkor nem értik, hogy mire gondolsz.

2023. jan. 14. 20:24
 3/23 anonim ***** válasza:
79%

Elő bizony! Itt a legutolsó szempont, hogy a kérdező számára hasznos volt-e a válasz! Olyan szintű dolgok okán állnak egymásba emberek, mint amikor az egyik gyerek a homokozóban elveszi a másik kis lapátját és nem adja vissza, - de még véletlenül sincs köszönőviszonyban a kérdéssel. :D

-Aztán jön a felelősségre vonás, - hogy "Mé' pontoztale valamejikköcsög?!"

-Mondjuk azért, mert köze nem volt a kérdéshez! :D

2023. jan. 14. 20:26
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A Gyakori az évek alatt elég durván lezüllött, szóval nem meglepő, ha hasznos választ pontoznak le, a trollok, bunkók meg fel vannak pontozva. Szégyen, mi lett ezzel az oldallal.
2023. jan. 14. 20:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki átesik ezen, de meg kell tanulni túllépni rajta. Gondolom új vagy és ez elsőre mellbevágó élmény - mikor tudod, hogy "igazad van" (tegyük fel, objektív kérdésre objektív és hasznos választ adtál), de azért sem ismerik el, de majd megszokod mert itt ez nem kirívó dolog.

Ha a kérdezőnek segítettél vele, mindegy milyen szám áll a válaszod mellett. Ha pedig meg is köszönik vagy visszajelzik, akkor tudni fogod hogy volt értelme a válasznak.

2023. jan. 14. 20:32
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik azt hiszik, hogy ez a Facebook, és nem a válasz hasznosságát pontozzák, hanem azt, hogy tetszik e nekik, vagy sem.
2023. jan. 14. 23:02
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olyan is van, hogy minden értelmes választ lepontoz valami jöttment.
2023. jan. 14. 23:02
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előfordult ilyen. Sőt, olyan is gyakran van, hogy ízlésre, véleményre vonatkozó választ is lepontoznak, pedig ott aztán egyáltalán nincs olyan, hogy jó, vagy rossz válasz.
2023. jan. 15. 05:40
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb, amikor egy adott kérdésre 100%-os választ adsz. Ami teljesen hasznos, igaz, és tényeken alapszik. Tehát tényleg nem lehet vitatni semmilyen formában. Aztán jönnek néhányan, és szépen lepontozzák, mert szerintük nem igaz, vagy nem hasznos.

Egyébként itt valami baj van ezzel a pontozással is, mert sok esetben olyan választ pontoznak le, ami valóban hasznos. Vagy, mint előttem írták ízlésre, véleményre vonatkozó válasznál nincs hasznos, és haszontalan válasz. Ahogy a mondás tartja "kinek a pék, kinek a pékné.". Nem ártana ezt a rendszert valahogy megreformálni.

2023. jan. 15. 07:27
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Néhány igazi elmebeteg is jár erre néha. Van, aki direkt lepontoz mindenkit.

De még mindig jobb, mintha az utcán köpne le.

2023. jan. 15. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!