Fiúk! Vendégségben ülve vagy állva pisiltek?
#1 Akik nem gondolják, hogy minden csepp a wc-ben landol, márpedig ami nem, annak szaga van, és nem mindenki után takarít anyuci (vagy "az asszony")... én itthon ülve szoktam, állva csak munkahelyen, vagy nyilvános wc-ben.
Vendégségbe nem járok, de kulturált helyen leülnék. Állítólag van ahol el is várják.
Az a baj, hogy alapvetően csapkod. Hogy mennyire az több mindentől függ, kezdve a WC magasságától, kialakításától, célzás helyétől egészen a sugár erősségéig. De általánosan elmondható, hogy ha minden csepp is a WC-be megy, valamennyire kicsapkod. Az a minimum, hogy felhajtják az ülőkét, de sok ember után azt tapasztalom, hogy még azt sem. Illetve földre is mehet ugyebár. Engem pedig nem érdekel mennyire steril a vizelet vagy sem, undorító. A kérdés pedig egyáltalán nem hülyeség szerintem.
Nekem megítéléstől függ egyébként. Ha megkérnek rá, akkor nyilván ülve, hisz nincs opció. Egyébként pedig attól függ, hogy mennyire vélem tisztának azt az ülőkét. Nagy dolog előtt én mondjuk le szoktam teríteni, de azt vendégségben alapból nem végzem, ahhoz nagyon vészhelyzetnek kell lennie (vagy több napos).
Nyilvános WC-ben meg semmiképp nem ülök le, főleg hogy sokszor az ember olyan távolról akarja a dolgát elvégezni, amennyire csak tudja, mert tipikusan a WC-t egy méretes tócsa veszi körül.
Magyarul van ahol ülve, van ahol állva és van ahol "félig ülve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!