Jogosan éreztem magam gázul?
Figyelt kérdés
Ma vendégségben voltam haveromnál. Kajálás közben a húga mellém ült és hozzám ért a térdével többször, meg direkt nekem nyomta magát kétszer.
Rákérdeztem ebéd után, hogy ennyire unatkozik-e. Erre csak annyit válaszolt, hogy "veled nem unatkoznék, ha szeretnéd".
Amúgy elég jó csajról van szó, de mégis a legjobb haverom húga, azért nem hajtanék rá, haverommal is akartam beszélni erről de még nem válaszolt.
Nagy parasztság lenne hajtani a csajra?
2021. júl. 29. 00:30
1/4 anonim válasza:
Attól hogy a haverod húgy attól még lehettek együtt de várd meg hogy a haverod mit szól hozzá,ha esetleg nem akarod magadra haragítani
2/4 anonim válasza:
Ez a húgy nem tudom hogy került bele a hozzászólásomba bocsi
3/4 anonim válasza:
Hát figyelj... Tudom, ne negatív legyek, de ha jó haver... Szakítás után pl. ha a csaj megcsal, akkor ugyan úgy járnál oda? Valószínű nem... Sok haveri kapcsolat ment így ezért szét... A nővéremnek egy óvodás kori barátsága, ment tönkre, mert a lány bátyjával összejöttek, aztán a szakítás után... Hát megváltozott pár dolog
4/4 anonim válasza:
Én pl a barátnőm bátyjával voltam együtt évekig és nem volt soha gond. A hugaval jóban maradtam szakítás után is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!