Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennek az úgynevezett generáció...

Ennek az úgynevezett generációs marketingnek mi értelme van!?

Figyelt kérdés
Így vannak ezek a megnevezések, hogy veteránok, baby boomerek, x,y,z és alfa generációk

2023. jan. 13. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden generációt más jellemzők szerint lehet leírni. Máshogy szocializálódtak, más szellemiségben nevelkedtek, másak voltak a kulturális szokások, a technológia állása, stb. Mások az életfelfogások, a hozzáállások a dolgokhoz, az élettapasztalatok, jól elkülöníthető a különböző generációkba tartozók viselkedése.

Az értelme pedig az, hogy a különböző emberekkel különböző módon és stratégiák szerint kell hozzáállni, kezelni őket, kommunikálni velük. Egyszerűbb az adott korcsoportba tartozó embereket egy egységként kezelni, hiszen hasonló módon nőttek fel és viselkednek.

2023. jan. 13. 21:41
 2/14 anonim ***** válasza:
54%

:OFF#1 Szakadok, ott voltam.. 😂😂😂

:ON

Kérdező: Az az értelme a dolognak, hogy előbb adsz el egy adott terméket, termékcsoportot egy bizonyos célra szabott korosztálynak. A 70 éves Marika nénit nem érdekli a legújabb okostelefon, a 20 éves Jóskagyereket pedig nem érdekli az ultrahangos hátmasszírozó.

2023. jan. 13. 21:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem magatokat kellene levetni az épület legtetejéről meg kiugrani az ablakon és vonattal szembe futni és felakasztani magatokat stbk.
2023. jan. 13. 21:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Én voltam mindig is világ életemben ebbe a helyzetbe kényszerítve a bal szerencsés életem a negatív karmám és sorsom által ezek miatt.
2023. jan. 13. 21:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Én bennem is meglett volna a vágy a boldogulásra és a boldog és kiegyensúlyozott harmonikus életre csak rossz,hogy ez nekem sohasem jött össze nem is voltam sohasem elégedett magammal se az életemmel.
2023. jan. 13. 22:00
 6/14 A kérdező kommentje:

Mst is még bőven dögével meg lenne a vágyakozás de nem akarok már egyre jobban hiú ábrándokat kergetni és álom és mesevilagban élni a hátralevő kevés kis időt nagyon remélem, hogy minél kevesebb van hátra nekem ebből az egyetlen egy hús-vér emberi életemből!!!

Nehogy tovább kelljen a kiborulásomat hallgatni.

2023. jan. 13. 22:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Számtalan alkalommal leíruk már többen is, hogy pszichiáterhez kellene fordulnod. Erre te agresszióval reagáltál minduntalan, és tudod a türelem is egy véges dolog. Így senki nem tud rajtad segíteni, de kezd bohózattá válni az áldásos tevékenységed. Mi az amire nem számítottál?
2023. jan. 13. 22:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Mi az amire nem számítottam ezt hogy érti a felhasználó!?
2023. jan. 13. 22:05
 9/14 A kérdező kommentje:

Tele volt a puttonyom mindig is ezzel evvel a nyomorék,nyomorult emberi életemmel.

És azt érzem csökken egyre jobban bennem az "akkumulátor "egyre jobban esik csökken az energiám.

2023. jan. 13. 22:07
 10/14 A kérdező kommentje:

Elfogy az élet energiám.

És mind inkább megakarnék halni rossz ez amikor az embernek,embereknek le kell mondaniuk,mellőzöttek lesznek és nélkülözniük kell valamit is.

Magyarul értve örök másod hegedűsnek lenni egész életemben mint aki elveszik a tömegben a sorok között,vagy közt észre sem vesz senkisem egy valakisem csakhogy mindig bántsanak és támadjanak mások szivatva legyek és megalázzanak és megszégyenítsenek mások a többiek.

2023. jan. 13. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!