Melyik fizikai munka a legkönnyebb ezek közül: Konyhai kisegítő / Hegesztő / Takarító / Villanyszerelő / Gipszkartonszerelő ? És melyik a legnehezebb szerintetek? Rövid indoklást is írtok?
Elvileg messze a legjobb. Azért ahhoz is kell egy "alkat", de ha az megvan, akkor igen jó irány. Egy darabig szerintem nem kell azon aggódni, hogy az AI elintézi a szakmát, egyelőre a kreativitás inkább csak gyengíti, a kiforrottabb, agyonképzett megoldásokat is, és a problémamegoldás is csak agyonspecializált algoritmussal tud akár a bámulatosig is eljutni, onnantól meg már mezei feladatvégzés ismét. Azzal inkább ne is terheljünk embereket szerintem.
Nyilván azért ha vágysz rá, akkor beleárthatod magad random szakmákba, mi akadálya lenne, nem? :)
csak egy példa. [link] Ismétlem, nem Magyarországról beszéltem, amikor védőfelszereléseket említettem. Mert Magyarországon senkit sem érdekel, hogy a melós miért hal meg. Lásd a csernobili robbanás után odaküldött kamionsofőrök sorsa, vagy a bányászok szilikózisa, de lehetne sorolni napestig.
A szoftver fejlesztést nem említetted a kérdésedben, különben azt írtam volna, hogy maradj annál. Így, utólag, nagyon provokativnak tűnik a kérdésed, sőt, kifejezetten trollnak.
16 van nyilván vannak kollegàim akik meló után edzeni járnak. Nyilván a fizikai munkától nem lesz kidolgozott tested ! Viszont az edzőteremtől sem leszel úgymond "jó erőbe" !ezt a saját és jó pàr ismerősöm tapasztalatàból mondom! Én mielőtt elkezdtem melózni 90 kilóval szériàztam fekve ,azt melóba egy bútorlap tàblàt nem bírtam megemelni a földről,5 hónap meló után amikor már vígan dobàltam a táblákat meg lepakoltam 1 kamionnyi tölgyfa pallót egyedül vissza mentem terembe és 40 kilóról kellett kezdenem fekvő padon!
Màs az amikor tökéletes testhelyzetben kell megemelni valamit meg amikor melóba de az tény hogy ha az ember szép testet akar kell a terem bàr genetikàn is függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!