Lacko62 kérdése:
Vannak itt zeneszek , gitarosok? hogy kell azt csinalni, hogy a gitarhur idezojelben --- suvitsen--- , pl. Zakk Wylde jatekaban. szukseges hozza nagy hangero??? mert en csak otthon, a szobamban gitarozgatok, neha hangosabban is, de ez nem megy...
Figyelt kérdés
#a gitar hurjanak suvitese - hogyan kell?
2023. jan. 13. 10:02
11/15 anonim válasza:
Nekem csak egy standard alnico ötös stratocasterem van. Sokat kísérleteztem ezzel, még utána is olvastam a dolognak és ott is megerősítették hogy kapcsoljak hídba ha szép üveghangokat akarok.
De ha neked megy bárhol akkor le a kalappal, biztos bennem van a hiba. Miért ne.
12/15 anonim válasza:
Leírom akkor másképpen: Semmi köze nincs a hangszedőnek az üveghanghoz. Az utóbbi létrehozása csupán technikai kérdés. Érdemes lenne végignézned a linkelt dolgokat okoskodás helyett.
13/15 anonim válasza:
Valóban kis suttyó? Akkor próbáld meg technikailag hogy nem veszed figyelembe a külső elektrofizikai tényezőket a technikus úgy lezavar a színpadról hogy visszaülsz az iskolapadba te gyerek.
14/15 anonim válasza:
Lehet próbálkozni, mellőzném a személyeskedést, nem süllyedek a szintedre. Ha egy erősítő nélküli gitáron is megy, akkor majd elhiszem, hogy jól tudod. Fun fact: állj szembe az erősítőddel minél közelebb, és hasonló eredményt kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!