Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szabaduló szoba készítése...

Szabaduló szoba készítése házilag otthon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudtok mondani ötletet, hogy hogyan csináljak szabaduló szobát itthon?

Lehet bármilyen témályú de inkább disney

Előre is köszönöm a válaszokat

2023. jan. 7. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Zárd be az ajtót és dobd ki a kulcsot az ablakon.

De előtte még azért vegyél valamit, amiből szerszámokat és ilyesmit lehet készíteni. Vagy kötelet.

2023. jan. 7. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 - tinikoromban megesett velem egy hasonló sztori:

Vendégségben voltak nálam a közeli rokonaim, én meg poénból bezártam a szobám, és kidobtam a kulcsot az ablakon, mely a szemközti épület egy egész emelettel alább levő ereszcsatornájába esett. Tényleg csak egy poénnak szántam, mert azt hittem, hogy van még egy kulcsom - de azt már nem találtam.

Valamiért még a felnőttek sem voltak a közelben, és akkoriban nem volt mobiltelefon sem. Vagy az ajtót kellett volna csúnyán megrongálni, vagy órákat kellett volna várni valakinek az érkezésére.

Igazán komoly problémát kellett leküzdeni, mert a kulcs kb. négy méterrel volt az ablak alatt (eshetett volna egy emeletnyivel mélyebbre is), és másfél méterrel is odébb volt vízszintes irányban. Még egy erős mágnes sem volt kéznél!

Már nem emlékszem pontosan minden részletre, de a megoldás abban rejlett, hogy kéznél volt egy régi típusú műanyag szigetelőszalag, melyen igencsak vastag és egérragasztóhoz hasonlóan lágy és ragadós réteg volt. Maga a szalag viszont egy viszonylag vastag és ezért merev tartású lágyított PVC volt. Voltak még aretációs pecek nélküli összedugható műanyag kónuszos porszívócsövek is, de azok nem voltak elegendőek a négy méteres távhoz.

Valószínűleg egy madzag lett még azokra rakva, vagy még valamilyen seprűnyél-féleséggel volt meghosszabbítva a kulcsmentő-rúd. Homályos emlékeim szerint inkább az utóbbi verzió lehetett, mert a ragasztószalag-hurkot - halvány emlékeim szerint - egy szürke porszívócső végére alkalmaztam.

Az viszont biztos, hogy remegő kézzel volt felhúzva a relatíve nehéz vaskulcs, mert az kész csoda, hogy az egy könnyed érintéstől képes volt eléggé feltapadni a ragacsos szalagra. Így lett spontán egy kb. félórás szabadulószobás élményünk!

😆

okt. 23. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Az komoly😂

Biztos jó lehetet

nov. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!