Hogyan védhetjük meg magunkat? Önvédelem? Karate vagy pisztollyal?
Nekem nincs szükségem pisztolyra, a karatéról meg nem tudok mit mondani. 18 évet cselgáncsoztam és na nincs a másiknál szúró- vagy lőfegyver (bot lehet) akkor csak az kell, hogy bárhol bármijét megragadjam.
Onnan kezdve én írom a koreográfiát. :D
Karate..
Pisztollyal könnyebb maradandó sérülést okozni, vagy akár ölni.. Vagyis könnyebben sittelnek le oO Szóval karate ^^ De amúgy.. Bőr- és hajápolás? XD
Az előző kommentárhoz annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy pl. a gázpisztolyt nem szabad hirtelen használni a jogszabály szerint, mert akkor téged vesznek elő sajnos a mocskos a rendszer miatt.. Figyelmeztető lövést kell leadni elsőnek és ha nem tágít a paraszt, csak utána rálőni, de azt is "finoman", bizonyos távolságot megtartva.
Szóval inkább az önvédelmi sportot ajánlanám a fegyver helyet.
Persze éles helyzetbe minden más, sajnos volt tapasztalatom benne.. az ember agya elborul és ölni is képes lenne.
Amit én ajánlok: Kerülni, kerülni, és kerülni a balhés helyzeteket, és ha nem lehet, akkor futni, ha azt se ,akkor verekedni.
Ami a legfontosabb a verekedésnél, az hogy észbe ott lenni, ami szerintem a legnehezebb, főleg akkor, ha egy 2x nagyobb valaki támad rád, vagy többen. de ha sikerül higgadt maradnod, akkor az már félsiker.
Javaslom, ha az önvédelmi sportot választod, gyakorold otthon egy haveroddal amit tanultál az edzésen és jobban megragad. Gyakoroljatok bizonyos szituációkat is, mint pl, ha valaki megpróbál meglökni, vagy lefogja a kezed és leakar fejelni, vagy megragad a pulóverednél fogva. Ezek tipikus esetek, a mocskos balhés parasztok esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!