Sajnálom a régi házunkat, amit a mostani tulajdonos konkrétan semmibe vesz. Más is van így?
En nem sokat laktam ott, kiskoromban csak egy keveset. De apa ott nőtt fel, 32 évig ott lakott,de nagyapám halála után eladták ennek már 14 éve. Az új tulajdonos weekend háznak használta, de már 1 éve nem voltak a háznál és az állapota romlik, és be is költöztek a tudjukkik szerintem, mert láttam, hogy ég a villany, a kapu nyitva. A tulajdonos nem lehetett mert autóval jön (nem jön busszal, se vonattal se senki mással, nem magyar állampolgár) szóltam a polgármesternek, hogy mit tapasztaltam de egyenlőre semmi. Annyira felzaklat, hogy mindig a házzal álmodom és még sírni is szoktam. Mit tehetek? Tudom nincs közöm már hozzá, de a szívem nem bírja. Sajnos közel lakom hozzá és a nagyszüleimhez kijárok a temetőbe, elkerülhetetlen, hogy lássam a házat.
Sajnálom a szép nagy kertet, azt a rengeteg virágot,mindent. Ha lenne rá pénzem vissza vásárolnám!
Nekem is volt olyan ház, hogy még ki se jöttem, már rohasztották szét.
Én is sajnáltam, mert szép volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!