Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen könyveket ajánlanátok?

Milyen könyveket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olyan embereknek akik egyáltalán nem olvasnak, és ami annyira megfogja az embert hogy elolvassa?xd

#Erdekes konyvek
2023. jan. 3. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez eléggé egyén- és életkorfüggő. Én anno a Harry Potter hatására kezdtem el komolyabban olvasni. Az "Anya csak egy van" is egy jó könyv, de nem javasolnám gyereknek, ahogy a Battley Royal-t vagy a Trónok harcát sem.
2023. jan. 3. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesnek és milyen kategóriában?
2023. jan. 3. 12:06
 3/8 A kérdező kommentje:
21/L
2023. jan. 3. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Robert Merle - Malevil

Tizedszer olvasva sem tudom letenni.

2023. jan. 3. 13:41
 5/8 Laylah ***** válasza:
Azért egy érdeklődési kör sem ártana. Ajánlhatunk itt pl. fantasy vagy young adult romantikus regényeket, ha te a horrort vagy a krimit szereted. :)
2023. jan. 3. 13:47
 6/8 Clarabelle válasza:

Szia!

Én az Ambrózy báró esetei krimi sorozatot ajánlanám, plussz ha valami viccesebb/egyszerűbb olvasmány kéne, akkor mindenképpen a Percy Jackson könyvsorozatot.

2023. jan. 6. 08:18
 7/8 Laylah ***** válasza:

Ha ennyire nincs válasz, akkor általánosságban azt tudom mondani, hogy ha van kedvenc filmed, és annak könyv változata, akkor azzal el lehet kezdeni. Tudom, már megvan a sztori, de vannak bőven részek, amik nem fértek bele a filmbe, jelenetek, infók, apróságok, amik érdekesek lehetnek egy kedvelt sztori esetén. Ilyen Trónok harca kaliberű könyvsorozatot elsőre nem javasolnék, az pl. már nem egy könnyű, könnyen olvasható könyv.

Ha ez nem, akkor minden műfajban vannak általánosságban kiemelkedőbb, ismertebb alkotók, érdemes lehet tőlük szemezgetni és kiválasztani egy szimpatikus könyvet. Moly.hu-n is szét lehet nézni.

2023. jan. 6. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Például Rejtő Jenő legjobb műveit.
2023. jan. 16. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!