Milyen könyveket ajánlanátok?
Robert Merle - Malevil
Tizedszer olvasva sem tudom letenni.
Szia!
Én az Ambrózy báró esetei krimi sorozatot ajánlanám, plussz ha valami viccesebb/egyszerűbb olvasmány kéne, akkor mindenképpen a Percy Jackson könyvsorozatot.
Ha ennyire nincs válasz, akkor általánosságban azt tudom mondani, hogy ha van kedvenc filmed, és annak könyv változata, akkor azzal el lehet kezdeni. Tudom, már megvan a sztori, de vannak bőven részek, amik nem fértek bele a filmbe, jelenetek, infók, apróságok, amik érdekesek lehetnek egy kedvelt sztori esetén. Ilyen Trónok harca kaliberű könyvsorozatot elsőre nem javasolnék, az pl. már nem egy könnyű, könnyen olvasható könyv.
Ha ez nem, akkor minden műfajban vannak általánosságban kiemelkedőbb, ismertebb alkotók, érdemes lehet tőlük szemezgetni és kiválasztani egy szimpatikus könyvet. Moly.hu-n is szét lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!