Rendelt csomagom 2 dobozban küldik de csak az egyiket átvehetem?
Sziasztok, egy oldalról 150E értékben rendeltem elég sok kisebb dolgot és a GLS től 2 emailt is kaptam hogy XxXxX számú csomagom 150E utánvéttel érkezni fog. Majd a másikban hogy az XxXxY számú csomagom 0 forint utánvéttel fog érkezni. Vagyis 1 dobozba nemvért be és két külön csomagként jön. A futárnak én mondhatom hogy csak a XxXxY vagyis a második csomag kell nekem a másikat már visszaküldtem? És ha igen mivel járhat ez? Mivel hát külön csomagszám, külön csomag.
Ezt gondoljuk csak fikciónak nem áll módomban lopni.
Köszönöm a segítséget.
"Btk. 373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) a csalás kisebb kárt okoz, vagy
b) a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó csalást
ba) bűnszövetségben,
bb) közveszély színhelyén,
bc) üzletszerűen,
bd) jótékony célú adománygyűjtést színlelve
követik el."
Fickió mi? :D
"nem áll módomban lopni."
Atya ég... :D Hát még jó hogy nem áll módodban!
Egy rendelést nem küldenek így. Pont ezért.
Meg mi az hogy visszaküldted?
Ezt gondold át mégegyszer... ha nekünk nem tudod beadni úgy, hogy van időd gondolkodni, leírni, akkor egy futárnak sem fogod tudni 10 másodperc alatt. Ráadásul ő a saját pénzét bukja ha átverik. Nem fogja odaadni addig amig biztosan nem tudja hogy odaadhatja-e neked ingyen.
Neked nagy bajok vannak a fejedben!
Utánvétes csomagot nem fog odaadni a futár!
Ha két külön csomagként küldik akkor annyi érték lesz ráírva ami a csomagban van!
A "visszaküldtem" nem egy szokatlan dolog nálam mivel sokszor van hogy meggondoltam magam és amikor hozta a futár kimentem és mondtam már visszaküldtem, erre ő mondta rendben és ment tovább. A másik pedig hogy
Ezúton értesítjük, hogy partnerünk csomago(ka)t készített össze Önnek.
A csomago(ka)t a feladást követő munkanapon kézbesítjük a következők szerint:
FELADÓ:
XXXXXXXX
CSOMAGSZÁM:
XXXXXXXXXX
UTÁNVÉT ÖSSZEG:
0
FIZETÉSI OPCIÓK:
-
Itt az áll hogy ez a csomag utánvéti díj nélkül kerül kiküldésre. Ha én rendelek egy oldalról valamit majd még aznap mást is teszek a kosárba és most előre utalással fizetek de már nemmondom vissza ez első rendelést ugyan ez az eset állna fel, 2 csomag de csak egyet veszek át.
Egy csomagszámon jön a kettő, vagy akárhány csomag! Nem fogod tudni átverni a futárt.
"amikor hozta a futár kimentem és mondtam már visszaküldtem"
Úgy érted lemondtad a rendelést? Nem küldhetted vissza ha még ki sem hozta.
Ekkoa össze-vissza hadoválást hazudozást amit itt előadsz... hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!