Hol hordod a fecskét ? A zsebedben ? Itt maradt ? Nem repült el a többi fecskével ? :-O
Ez volt a vicc része. :-)
A válaszom,az,hogy mindegy ! Magadnak felelj meg,ne másoknak,mert ha másoknak akarsz megfelelni,nem leszel,sem önmagad,sem boldog.
2023. jan. 2. 11:36
2/12 NTBS válasza:
Nem. Amúgy, ha oda kerül a helyzet úgyis leveszed.
2023. jan. 2. 11:39
3/12 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok.Én nem hordok alsó nadrágot.Szeretem,ha lazán van a fütykösöm. :-)
2023. jan. 2. 11:41
4/12 anonim válasza:
Miért, korhatáros, vagy mi? Hidd el, a lányokat nem érdekli.
2023. jan. 2. 11:52
5/12 anonim válasza:
Nem zavar, de nem is indít be szexuálisan.
2023. jan. 2. 11:58
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem "gáz" az, hogy számodra kényelmesebb a fecske, mint a boxer. Én is mindig azt hordok ami számomra kényelmesebb, s nem azt figyelem más mit gondol róla.
Ugyanakkor az is tény, hogy a feszes boxer fajta divatosabbnak számít manapság, vagyis elterjedtebb viseletnek olyankor amikor a boxer is látható viselet (például egy medencézés, vagy valami...)
De részemről ez egy olyan dolog aminél engem nem érdekel a "divat", ez inkább kényelemmel kapcsolatos kérdés ami függ attól kinek mi a kényelmesebb, s attól is, hogy mit csinál az egyén (sportolás, üllő munla végzés, úszás, stb..)
2023. jan. 2. 12:33
7/12 anonim válasza:
Hidd el míg pl nem a buszon vagy egy szál fecskében addig a kutyát nem fogja érdekelni, de a buszon sem azért, mert az van rajtad, hanem simán hívják max rád a rendőröket.
2023. jan. 2. 22:53
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de kérdezném hogy a válaszolok milyen idősek, milyen neműek?
2023. jan. 3. 12:29
9/12 anonim válasza:
30F vagyok. Hordok fecskét is. Max a csomag méretét szólta meg eddig bárki, nem azt hogy fecske van rajtam
2023. jan. 3. 23:26
10/12 anonim válasza:
Semmi gáz. Én is azt hordok, csak ebben az országban van ez a “lenézősdi”. Sokaknak csak az a baja vele, hogy bizony jobban látszik a csomag, és szégyenlősek. Persze van, akinek kényelmetlenség/divat/preferencia miatt nem hordja. Legyél benne magabiztos és ennyi, ha bevállalod, akkor ne takargasd magad, mert akkor úgy tényleg “gáz”.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!