Magyarországon 17 evesen cukorbetegség miatt lehet eutanáziát kérni?
Meg nem tudni hogy az vagyok e de nagyvaloszínüséggel az vagyok ha kiderül akkor lehet szeretném kérni. Be kell tölteni a 18-at? A 18 eves kor fölött már lehet? Kutyusunknak is volt már 16 eves vizsla. Jött az állatorvos az injeckióval és elaltatta. Ha kiderül hogy cukorbeteg vagyok azt az életet már nem érdemes élni. Eddig egészéletemben az édessegnek es az evésnek éltem most is az éhsegérzet gyötör. Nálam a csoki, édesség alap élelmiszer. Nem vqgyok hajlandó szenvedve vegetálni. Nincs batorsagom magamra kezet emelni.
Még nem tudjuk hogy az vagyok e de nagy esely van ra. Folyamatos éhsegérzet, szomjúság, sok vizelet. Antidepresszansoktól is lehetnek ezek a tünetek?
Nem vagyok troll esküszöm az életemre teljes nevem leírom megadom a messengerem és megbeszélhetjük
Nagyon fontos
Kerlek
Nem tudom hogy bebizonyitani hogy igazi vagyok kepküldéssel küldök kepet a cukormerőmröl meg magamról kérlek higgyétek el 😭😭😭😭
Nagyon félek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!