Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyarországon 17 evesen...

Magyarországon 17 evesen cukorbetegség miatt lehet eutanáziát kérni?

Figyelt kérdés

Meg nem tudni hogy az vagyok e de nagyvaloszínüséggel az vagyok ha kiderül akkor lehet szeretném kérni. Be kell tölteni a 18-at? A 18 eves kor fölött már lehet? Kutyusunknak is volt már 16 eves vizsla. Jött az állatorvos az injeckióval és elaltatta. Ha kiderül hogy cukorbeteg vagyok azt az életet már nem érdemes élni. Eddig egészéletemben az édessegnek es az evésnek éltem most is az éhsegérzet gyötör. Nálam a csoki, édesség alap élelmiszer. Nem vqgyok hajlandó szenvedve vegetálni. Nincs batorsagom magamra kezet emelni.

Még nem tudjuk hogy az vagyok e de nagy esely van ra. Folyamatos éhsegérzet, szomjúság, sok vizelet. Antidepresszansoktól is lehetnek ezek a tünetek?

2022. dec. 26. 13:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll esküszöm az életemre teljes nevem leírom megadom a messengerem és megbeszélhetjük

Nagyon fontos

Kerlek

Nem tudom hogy bebizonyitani hogy igazi vagyok kepküldéssel küldök kepet a cukormerőmröl meg magamról kérlek higgyétek el 😭😭😭😭

Nagyon félek

2022. dec. 26. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
Majd akkor rettegj, ha 30-at mutat!
2022. dec. 26. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem inkább hipochonder vagy. Még ha tényleg nem ehetnél semmi édeset, ami még egy cukorbeteg esetén sem igaz, akkor is kevés ok lenne ez egy eutanáziához, ez egyszerűen nevetséges. Ez azokban az országokban sem automatikus, ahol engedélyezett. Más sokkal komolyabb bajokkal sem adja fel, és megtalálja az élet szépségeit.
2022. dec. 27. 09:59
 14/16 anonim válasza:
65%
Szval szerinted cukorbetegen nem érdemes élni? Mielőtt még eutanáziát kérnel, nézd meg a neten a hasnyálmirigy-transzplantációt vagy a szigetsejt átültetést.
2023. márc. 3. 10:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy cukorbetegseg e. Folyamatos ehsegerzet van es hirtelen hiztam. Vérvetelre van beutaló, de nem mertem elmenni. Pajzsmirigy problémát gyanítanak de az ultrahangos pajzsmirigyvizsglatra aprilis 19 re van időpont. A dokik még nem gyanitottak cukorbetegseget csak hirten hizas es ehsegerezet van.
2023. márc. 3. 14:26
 16/16 A kérdező kommentje:
2023. márc. 3. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!