Meg akarok halni. Nem akarok élni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden rossz,amióta megszülettem,eddig reménykedtem,hogy jobb lesz,de nem jó,egyre rosszabb,mostmár nagyon úgy érzem,hogy nincs értelme az életemnek:S lassan 3. éve mindennap rossz kedvem van. a Legkisebb örömömet is elveszi az élet és keresztbe tesz nekem:(ez bánt alegjobban,nincsenek barátaim,akik szeretnek,azokat én nem szeretem,sőt,rossz érzésem lesz,ha vki szeret:S nem ebszélget velem senki:(utál mindenki,és én is magamat,ronda is vagyok:( mindnehez béna:( nincs értelme az életemnek,mit tegyek? Úgy érzem,hogy ninvs kiút,csak,ha meghalok.2010. okt. 1. 21:06
1/23 anonim válasza:
Az nem old meg semmit. De megkérdezhetem hány éves vagy?
2/23 anonim válasza:
Remélem csak viccelsz ..Amúgy ha visszahúzódó vagy akkor először ismerkedj interneten és barátkozz utána találkozz is az emberekkel ..:) legyél kicsit nyitottabb mosolyogj az emberekre és légy vidám :) hidd el olyan egyszerű lesz barátkoznod és ismerkedned ,hogy nem is gondolnád:)
3/23 A kérdező kommentje:
megpróbáltam:( de nem megy 15 éves vagyok,mindig is rossz volt a kedvem,nagyon ritka,ha jó,nem most kezdődött ez...kisebb koromba is utáltam élni és mindennap sírtam,most is:( elegem van már,de nagyon,oylan mintha megszállt volna valami,ami rosszat akar nekem:( és hiáa barátkozok,ha vkivel jóba lennék,akk idegesít egy idő utén,de ha mással van el akk meg az idegesít:S nagyon rossz ez is
2010. okt. 1. 21:13
4/23 anonim válasza:
Beszélgess erről anyukáddal!
Komolyan!
5/23 anonim válasza:
Nem reménykedni kell, ezt a szót felejtsd el!
Tenni kell a dolgokért, és a sors majd meghozza a jót is.
Nem volt egy barátom sem, aztán nyitottam a külvilág felé, és most nem félek már annyira, ha beszélgetni kell bárkivel is, aztán dolgozni is elkezdtem, és azt hittem, hogy nem fogom bírni, aztán megjött a változás abban is, csak észre kell venni a lehetőségeket.
6/23 A kérdező kommentje:
beszéltm én már mindenkivel... mi a válasz? ,,mindenkinek vannak gondjai " hát csak nem mind1 ,hogy mióta,mennyi és milyen..
2010. okt. 1. 21:21
7/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok ebszélgetni senkivel:S valaki hozzám szól,nem tudok mit mondani? nem ebszélgetek évek óta senkivel...élema saját kis világom,mert nem szeretnek,ha vki hozzám szól nem tudok miről bezsélni,és milyen az,hogy nyitott?
2010. okt. 1. 21:22
8/23 anonim válasza:
De látod, itt is tudsz beszélgetni. Egyáltalán nem vagy támadó, normális válaszokat adsz és nyitsz a segítség felé.
msn-en vagy valahol a neten keress egy csevegőpartnert-később persze igait is a környezetedből.
9/23 A kérdező kommentje:
Jóó,de normálsi dolgokról enm tudok bezsélni:S mégsme támadhatok le egy idegen embert,hogy bocs,szar az életem és meg akarok halni,és veled mizújs?...
2010. okt. 1. 21:25
10/23 anonim válasza:
Hova valósi vagy?
Csak nagy vonalakban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!