Leírnátok hogy zajlik egy napotok?
Egyre inkább fogalmazódik bennem az öngyilkosság gondolata. Nem lelem semmiben örömömet, az emberek körülöttem nem érdekelnek, és nem látom tovább értelmét, hogy átvészeljem a napokat. Ezért kíváncsi lennék, hogy normális embereknek hogyan telik egy napjuk, hétköznap és hétvégén, milyen örömöt találnak az életükben, hátha én is fel tudnám venni a fonalat újra. Előre is köszi.
22 / L
fél 6-kor kelek.Megcsinálom a reggeli dolgokat,elindulok suliba.Fél 4-re érek haza, 4-től tanulok általában 2-3 órán keresztül kis pihenőkkel.Ha végeztem akkor tv-zek,gépezek, aztán vacsorázok és elmegyek aludni.
Hétvége annyiban különbözik,hogy elmegyek bringázni,később kelek, többet kockulok.
Szóval,ha én az ilyen uncsi kis életemet nem akarom eldobni,akkor te miért akarnád?:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Első, én is gondoltam már orvosra, de még megvárom mások válaszait is.
Reggel felkelek, iskola. Hazajövök, akkor eszek, gépezek, tvzek. Meg kedvenc focicsapatom szurkolói oldalát nézem, ott kommentelgetek, beszélgetek a többi emberrel. Msn-re is felmegyek, meg ilyenek. Szóval hétköznap meg inkább délután itthon vagyok. Van amikor hétvégén is. Olyankor tv, F1, foci.:) Vagy valamelyik bnőmmel elmegyünk valahová, pl. ha vennie kell valamit, vagy ide-oda el kell mennie, akkor elhív, és megyünk. Vagy ha nekem, akkor én hívom el.
Vagy most nyáron így jó idő volt, akkor eljártam futni is. Jó dolog.
Suliba menet:
5:34-kor kelek felöltözöm stb
6:12-kor elindulok ottholról
6:23-kor felszállok a buszra ahol már vár az egyik barátnőm
7:30-kor leszállok a buszról
7:45-kor beérek az iskolába
Aztán:
13:25-ig vagyok álltalában az iskolában
14:45-ig várok a buszra vagy a barátnőmmel sétálunk
14:45-kor felszállunk a buszra
15:30-kor leszállok a buszról és bemegyek a boltba kakaóé
15:40-45-kor hazaérek és eszek
16:30-kor elkezdek tanulni
18:00-kor Túlélés törvényit nézek
19:00-kor zuhanyzok,vacsi stb.
20:00-kor mégegyszer áttekintem a házikat majd tv-zek
21:25-kor lefekszek aludni
Igy telik egy hétköznapi napom és minden percre pontosan :)kicsit már unalmas de ez van nálam ez a rendszer...
kivéve most mert ezen a héten nem mentem suliba mert beteg vagyok...és már egyhete nem ittam kakaót T.T
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!