Egyes szolgáltatók miért pazarolnak ennyire a papírral?
Jön a számla, és 2-3 sort nyomtatnak egy A4-es lapra, és ilyenből van 2-3 is a borítékban, és nem is valami vékony, hanem jó vastag papíron.
Ez nagyon nagy pazarlás, simán ráférne szinte az összes számlai adat egyetlen lapra, erre jön 4-5 ilyen, jó vastagon borítékban. És persze vsz. nem is ilyen újrahasznosított papírokról van szó.
Hát én feladom. Nem is akarod megérteni azt, amit írok.
Ha egyszer van KÖTELEZŐ formája, akkor abból nem hagyhatsz le semmit. SEMMIT.
Mégis hogyan gondolod megoldani? Nyomdász vagyok négy évtizede, a digitális gépekhez is konyítok. Ezzel együtt sem tudom megmondani, mennyi számlát nyomtatnak ki óránként. Sok-sok ezer lehet.
A rotációs gépeink 30 000 példányt kinyomtak újságból óránként. A számla sem lehet igazán kevesebb, ha más a technológia akkor sem.
Tudod mit? Valóban feladom. Nem kell értened hozzá, de fogad el legalább attól a választ, aki évtizedeken át hasonlóval foglalkozott, és van képe a csekkek, számlák gyártásáról is.
De jogod van kételkedni, jogod van mindenki másnál is okosabbnak képzelni magad. Ebben meg is egyezhetünk.
Szevasz! Kár volt időt pazarolnom rád.
Igen! És bizonyára a hatóság is támogatni fogja, ezt, meg a könyvelő is örvendezni fog.
Nézzünk egy példát.
Ügyfél: Sárosmásnapi Eugánia Tilda
Ügyfélszám: 879758909741
Szolgáltatás helye: Bodrogkopaszi, Károm utca 4.
Mérő száma: 14765M55
Elszámolási időszak: 2022 november 12-2022 december 11.
Tegyük fel, ezek az előírásos adatok a fogyasztói részről.
Spóroljunk!
Ügyfél: Sárosmásnapi Eugánia Tilda Ügyfélszám: 879758909741 Szolgáltatás helye: Bodrogkopaszi, Károm utca 4. Mérő száma: 14765M55 Elszámolási időszak: 2022 november 12-2022 december 11.
És még többet:
Ügyfél:SárosmásnapiEugániaTildaÜgyfélszám:879758909741Szolgáltatáshelye:Bodrogkopaszi,Káromutca4.Mérőszáma:14765M55Elszámolásiidőszak:2022november12-2022december11.
Zseniális, mondhatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!