Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Székrekedés ellen mennyi...

Székrekedés ellen mennyi savanyúkáposzta levét kell meginni?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy jó hashajtó csak azt nem írják hogy mennyit kell meginni

2-3 kanál elég?

2022. dec. 15. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:
47%

ez így van...csak..fontos, hogy már érett, sárgás színű legyen, annak a leve jobban meghajt..előfordult, hogy két deci levet ittam, két óra múlva minden kijött belőlem...persze még csikart jódarabig..

Ha nem tudsz dönteni, akkor egy jobb piacon három kofától vegyél savanyúkáposztát, sok lével. Aztán otthon kóstolgatod, melyik finomabb..

Csak szólok, a sós lé szart sem ér..csak az érett savanykás, sog élesztőbaktériummal.

2022. dec. 15. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:
58%

Egy minimális utána járással van olyan megoldás is, amely egy filléredbe nem kerül, - tehát káposztáért sem kell mászkálnod.

Netről meg tudod szerezni a szükséges információt, - semmi extra!

Masszírozással felpörgeted egy kicsit a nyirokkeringésedet és a talpon található megfelelő felületek kettő percen át tartó stimulálása elég ahhoz, hogy rendben tartsa a beleid működését. Ebből elég heti három, maximum négy kezelés.

Jóhiszemű tanácsként írtam ezt számodra és nem okoskodásból, - de ha a káposzta levére esküszöl, akkor tekintsd semmisnek, amit írtam és ne haragudj! Jobbulást kívánok!

2022. dec. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!