Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan álljak neki a mateknak?

Hogyan álljak neki a mateknak?

Figyelt kérdés
9.es vagyok nem vagyok hülye a matekhoz de nagyon elakadtam. járok egy heten 1x matektanarhoz is. de ott amit megertek nehezen tudom alkalmazni amikor egyedul csinálom a feladatot. az órán olyan gyorsan haladunk hogy fel sem fogom mi történik. nem vmi kedves a tanar szóval nem is nagyon tudok segitseget kérni tőle. 3,57re allok most. az a gond hogy annyira össze vissza van minden a fejemben hogy azt sem tudom mit nem ertek és h hogy kezdjem el egyatalan.

2022. dec. 14. 06:50
 1/3 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Egyedül gyakorolj, sokat. Komolyan.

Kezd azokkal, amik mennek és úgy haladj a nehezebb felé.

Pl.: kezd el a matek munkafüzeted kiirtani, ha kell kezd 2-3 évvel ezelőttről.

2022. dec. 14. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én felnőttként a YT-on nézek matek feladatokat és nagyon tetszik, mert rájöttem, hogy ezeket érthetően is el lehet magyarázni. Ha valami nehezebben emészthető, akkor többször visszanézem, vagy megnézek más előadókat is. Nekem nagy segítség lett volna ez, amikor még iskolás voltam.
2022. dec. 14. 08:42
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokaat<3
2022. dec. 14. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!