Férfiak! Miként, hogyan álltok a festett hajú nőkhöz?
Nagyon gyerekes mentalitásod van.
Figyi, ne másoknak és ne a többségnek akarj megfelelni, imponálni!
Ezt tedd magadban fejben rendbe, mert nem egészséges.
Páromban pont ezt szeretem, hogy önazonos, nincsenek benne ilyen kényszerek, mint sokakban.
Mindemellett csak önmagadat lélekben és testben, ezesetben a hajad állapotát rontod...
Kényszerbetegség szaga van a helyzetednek, lehet szakértőt is be kellene vonni.
Megsúgom: egy archoz illő megfelelő, szép és előnyös fazon sokkal többet számít.
Lehet szőke, ha nem előnyös a frizurája...
Pl lenyalt vasalt, középen elv@lasztott... Taszít engem.
Nem a szőke nőket "szeretik" a pasik... Egyszerűen csak rikító szín. Feltűnő, ahogyan a természetben is pl egy albínó lény.
Mindenki kiszúrja.
Ennyi...
Nem több.
Ha párt szeretnél:
Önmagadat fejleszd, ne ezt a beteges kényszert nyomasd.
Mert ez az önelfogadásodra, önbizalmadra is kihat, mindaz a sok belső érzés pedig a kisugárzásodra és testtartásodra.
= sikertelenebb, nem vonzó.
Amikor mi megismertük egymást nekem a szolid, de mégis határozott kisugárzása tetszett meg az arca, stílusa mellett.
Nekem tetszett az is, hogy soha nem festette a haját. Akkoriban nagy hullám frufrut szárította be magának mindig, a haja össze volt kongyolva.
Barna térdig érő volt neki.
A kontyot azért választotta, mert nem akart nagy igyelmet magának.
Később elmondtam neki, hogy merje kiengedni, mert szép, főleg amikor enyhén hullámos kiengedéskor.
Így is, úgy is szemet vonzó a mai napig, mert van egy olyan megjelenése.
Büszkén fogom kezét s ölelem, azért aki.
Ezt kellene sokaknak megérteniük.
Azért írtam le, hogy érezd a dolgok helyes prioritását, ok-okozatokat és kezdj el magaddal foglalkozni, főleg belül.
Engedd el a kényszeredet, amit magadnak okozol!
Jegyezd meg: nem "a férfiaknak" kell tetszened, hanem annak az egy kiválasztottnak.
A többi csak kívülálló emberek, épp úgy, mint a nők.
Mert a leendő pároddal osztod meg önmagad, ágyadat és életedet, nem pedig a világgal.
Remélem sikerül átértékelned mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!